12 років разом: Влад Яма чуттєво привітав дружину з річницею знайомства

Танці з зірками
Влад Яма чуттєво привітав дружину з річницею знайомства | Зіркове життя | 1+1
Фото: @conceptica

Та додав проникливе фото з коханою.

Поділитися:

Учора, 9 серпня, суддя «Танців з зірками» Влад Яма і його дружина Ліліана святкували річницю знайомства. З цієї нагоди хореограф опублікував у своєму Instagram чорно-білий знімок, на якому позує з коханою.

На світлині Влад дивиться в кадр проникливим поглядом, а Ліліана ніжно притулилася до чоловіка. До фото він додав чуттєве послання:

Ми познайомилися рівно 12 років тому...  Того дня життя змінилося. Згадую і тепло усміхаюся... Далі — тільки більше, краще і разом!

Фото: @vladyama_official

Дивіться солодкі світлини цієї красивої пари!

Фото: @conceptica 

Фото: @ruslan_gavryliuk

Нагадаємо, Влад і Ліліана виховують сина, обличчя якого досі не показали публіці. Пара воліє публікувати  фото з маленьким Леоном, знятим зі спини.

Нагадаємо, 25 серпня на 1+1 побачимо Влада Яму в суддівському кріслі нового сезону «Танців з зірками». Компанію йому складе балерина Катерина Кухар і хореограф Франсіско Гомес, цікаве інтерв’ю з яким читай за посиланням.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Дізнавайся інші новини про Влада Яму:

1. Зірки теж їдять пельмені: Влад Яма зворушив душевним сімейним фото

2. Яма показав відео 12-річної давнини, де співає з Могилевською

3. Влад Яма показав рідкісне фото з маленьким сином

Новини по темі