5 пар, кохання яких триває після проекту «Танці з зірками»

Танці з зірками
Танці з зірками: Любов на паркеті, яка триває за лаштунками проекту | Танці з зірками | 1+1

Танцювальна перевірка на міцність.

Поділитися:

Зовсім скоро на каналі 1+1 стартує прем'єра «Танців з зірками». Незадовго до гучного анонсу прихильників шоу здивувала заява учасників першого сезону оновлених «Танців з зірками» – Дмитра Комарова та його партнерки Олександри Кучеренко, які підтвердили свої стосунки та вже встигли таємно одружитися.

Як виявилося, ведучі – не єдина пара, яку танці зблизили ще більше й надихнули на створення сім'ї.

Перевірку своїх почуттів також пройшли хореографи і танцюристи другого сезону Дмитро Жук і Яна Цибульська. Дмитро був у парі зі співачкою Златою Огнєвіч, а Яна наполегливо працювала з ведучим 1+1 Русланом Сенічкіним. Незважаючи на те, що вони танцювали з різними партнерами, хореографи багато часу проводили разом, так як Дмитро Жук часто допомагав Руслану відточувати чоловічу партію.

І в середині проекту, в перервах між постійними тренуваннями й ефірами, танцюристи оголосили про своє весілля. Чи буде цей тандем тішити прихильників «Танців з зірками» далі своїми постановками – телеглядачі дізнаються вже незабаром.

Після закінчення другого сезону одружитися також встиг відомий танцюрист і хореограф Женя Кот, який був партнером Наді Дорофєєвої та Michelle Andrade. Після проекту він зважився на рішучий крок і розписався зі своєю коханою, чемпіонкою України з художньої гімнастики й танців на пілоні Наталею Татаринцевою. Дівчина підтримувала свого чоловіка та допомагала в постановках під час ефірів «Танці з зірками».

«У житті було багато ситуацій, які допомогли мені зрозуміти, що це моя людина. Я вдячний Наталі за її підтримку, особливо під час участі в проекті «Танці з зірками». Вона допомагала мені, надихала. Наталя справжня опора, про яку тільки може мріяти чоловік. Навіть коли в минулому сезоні я захворів, вона доглядала, дарувала свою любов і турботу. Незважаючи на те, що в неї часто були гастролі та робота, вона намагалася бути поруч у найважливіші хвилини. Її професійний погляд допомагав нам у постановках і в складних підтримках. І за це я їй дуже вдячний», – поділився Женя Кот.

Усіма улюблену пару Павла Вишнякова та Юлії Сахневич шанувальники також запідозрили в романтичних почуттях. Про це не раз говорили під час ефірів і самі учасники. У їхніх стосунках були злети і падіння, які відображалися на тренуваннях і чуттєвих танцях.

Після того, як актор покинув шоу, він порадував шанувальників зворушливим постом зі словами подяки Юлії. У коментарях допитливі фоловери активно ставили питання, чи досі пара разом. Але відповіді від Павла так і не було. Кілька місяців потому в одному інтерв'ю артист розповів про те, що історія їхніх почуттів із танцівницею була правдивою. Вони багато часу проводили одне з одним, і це їх справді зблизило. Проте подробиці поки залишаються загадкою.

Найчутливішою парою проекту можна також вважати сім'ю Бабкіних. Глядачі з особливою увагою спостерігали за номерами Сергія та Сніжани. Композиції виходили настільки проникливими, що їхня любов відображалася в кожному русі.

Третій сезон оновлених «Танців з зірками» буде сповнений новими яскравими емоціями й інтригами, які точно сподобаються телеглядачам:

Нагадаємо, незабаром стануть відомі імена танцюристів і їхніх зіркових партнерів. Хто з популярних артистів візьме участь у шоу – поки таємниця. Продюсери «Танців з зірками» інтригують неймовірним кастингом зірок, а також новим суддею.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Дмитро Комаров таємно одружився зі своєю партнеркою по Танцях з зірками

2. Якою була весільна сукня красивої дружини Жені Кота

3. Режисери-постановники Танців з зірками та Голосу країни-9 разом з американськими і українськими колегами підготували номер для британського талант-шоу

Новини по темі