Режисери-постановники Танців з зірками та Голосу країни-9 разом з американськими і українськими колегами підготували номер для британського талант-шоу

Режисери-постановники Танців з зірками та Голосу країни-9 створили номер для Джеймса Артура на Britain's Got Talent

Екранізація мрійливої ​​пісні Джеймса Артура схожа на казку, що оживає.

Поділитися:

Режисери-постановники вражаючих номерів для найрейтинговіших розважальних проектів каналу 1+1 – Танці з зірками, Голос країни та Голос. Діти – готували номер-перформанс для виступу британського співака Джеймса Артура у прямому ефірі найпопулярнішого талант-шоу Британії Britain's Got Talent. Прем’єра пісні відбулася 29 травня в ефірі каналу ITV. Шоу дивилося понад 9 мільйонів британців.

«Для Джеймса нам вдалося створити ліричну історію-фентезі за допомогою проекції на голографічній сітці і нестандартних режисерських рішень, які максимально цікаво показали й залучили артиста в перформанс. Екранізація його мрійливої ​​прем’єрної пісні Falling Like The Stars схожа на казку, що оживає перед глядачами. Нічне небо, романтичний танець двох закоханих, що з’явилися на сцені, ніби падаючі зірки, - все це максимально занурює глядача в чуттєву пісню. Всі репетиції проходили в Києві. З Джеймсом Артуром у нас було дві репетиції в Лондоні, напередодні ефіру і безпосередньо в день виступу з усією знімальною командою проекту», - розповіли постановники.

Своєю чергою продюсерка артиста Геріет Каддерфорд  розповіла, що співпрацювати з українками вони вирішили одразу, коли побачили номер, який підготували TRI. Direction спільно з компанією Freckled Sky та Front Pictures для Pink на Brit Awards цього року.

«Нова пісня Джеймса дуже емоційна та чуттєва, вона потребує чогось неймовірного, зовсім не схожого на попередні виступи артиста, – пояснює продюсерка. 

Нагадаємо, українські режисери-постановники Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко разом з компанією Freckled Sky та українською компанією Front Pictures підготували виступ відомої американської співачки Pink з водою та проекцією під пісню Try для найбільшої музичної премії Британії, яка відбулася 20 лютого в Лондоні.

Новини по темі