«Я не була привабливою»: Ксенія Мішина пригадала себе в юності (архівні фото)

Танці з зірками
«Я не була привабливою»: Ксенія Мішина пригадала себе в юності (архівні фото) | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Впізнаєш тріумфаторку «Танців…» на цих світлинах?

Поділитися:

Переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина не боїться розповідати про особисте, втім рідко пригадує минуле. Про те, як протікало дитинство та юність акторки, відомо зовсім мало. Та нещодавно красуня таки поділилася спогадами з «Караваном историй» і показала, якою була в школі.

Попри тисячі компліментів, які Ксенія отримує зараз, вона зізнається, що в юності не вважала себе красивою.

У дитинстві я не була привабливою дівчиною. У мене масово не закохувались і королевою школи не вважали, пригадала акторка.

До речі, з Машою Єфросиніною зірка ділилася: красивою вона відчула себе лише в університеті, коли почала отримувати першу увагу.

Фото зі шкільної віньєтки, 2006. Джерело: «Караван історій»

А от її сильний характер проявлявся ще змалку:

«Ви б мене тоді не впізнали! Я була трохи пацанкою – емоційною та з гострим почуттям справедливості. Тільки щось не так – одразу лізла доводити своє чи заступатися за невинного. Дівчинкою-принцесою себе ніколи не бачила».

Фото з дитсадка, 1993. Джерело: «Караван історій»

Також Ксенія розповіла, що її батьки розлучилися, коли вона була ще школяркою. Та дівчина стійко пережила їхній розрив. Ось як акторка пригадує свої емоції тоді:

«Для мене це не стало трагедією, я все розуміла. Мама працювала бухгалтером, тато – програмістом. Він багато часу приділяв роботі, тож його відсутність я не дуже відчула. Ми продовжували чудово спілкуватися. А пізніше він побудував нову сім’ю».

З мамою і татом, 1991. Джерело: «Караван історій»

Нагадаємо, що зараз Ксенія сама виховує восьмирічного сина Платона. Акторка зізнається, що попри шалений графік намагається оточити його турботою і любов’ю. Які стосунки об’єднують маму та сина – читай .

А також пригадай неймовірно чуттєвий виступ Ксенії Мішиної та Жені Кота на «Танцях з зірками», який акторка присвятила Платону:

Ще більше про красуню читай за посиланнями:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі