«Я завжди користувалася успіхом у чоловіків», — Анна Різатдінова

Танці з зірками
Анна Різатдінова відверто про стосунки з чоловіками | Танці з зірками | 1+1

Фіналістка «Танців з зірками» розповіла про особисте життя.

Поділитися:

Днями журнал Viva! презентував новий номер із чотирма альтернативними обкладинками. Їх прикрасили учасники «Танців з зірками», серед яких — суперфіналісти Анна Різатдінова і Олександр Прохоров. 

Олімпійська чемпіонка, якій зовсім трохи не вистачило для перемоги, в інтерв’ю виданню наважилася бути відвертою. Вона зізналась, як змінилося її життя після проекту, а також відповіла, чи вільне її серце.

Я завжди користувалася успіхом у чоловіків, а після проекту моя популярність ще більше зросла. Особливо після того, як ми станцювали румбу. 

«Соціальні мережі просто вибухнули коментарями. У мене з'явилося дуже багато шанувальників. Але можу сказати, що моє серце зараз вільне і відкрите, — поділилася Анна Різатдінова. — На жаль, поки у мене немає часу на особисте життя. З ранку до вечора я на тренуваннях, а коли повертаюся додому, мені хочеться провести час із сином, якому мене дуже не вистачає».

Також гімнастка розповіла, що береже сили — спати лягає рано. А вранці знову біжить на тренування.

У цьому графіку поки не залишається місця для стосунків із чоловіками.

Зазначимо, що принаймні один чоловік у житті Анни є — партнер по «Танцях з зірками» Олександр Прохоров. На паркеті між ними зав’язалися теплі дружні стосунки, тому після завершення шоу .

Фото: instagram/sasha_prohor

Побачити розпусну румбу, яку Різатдінова згадала в інтерв’ю, можна просто зараз. Та обережно! Це дуже гаряче: 

Інші новини про гімнастку:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі