«Я жорстка і не пробачаю слабкість», — Олена Шоптенко

Танці з зірками
Олена Шоптенко зупистила свій відеоблог, у якому показала себе справжню

Танцівниця запустила свій відеоблог, у якому відкрила себе справжню.

Поділитися:

Відтепер головний хореограф Танців з зірками Олена Шоптенко зустрічатиметься з прихильниками у своєму відеоблозі на YouTube. Зі слів танцівниці, їй було складно зважитися на такий крок, але перемогло велике бажання відкрити в собі нові грані та поділитися корисним із шанувальниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко показала миле фото з 9-місячним сином

12 березня вийшов перший випуск її проекту ШоШоу, у якому Олена «вчиться жити». Річ у тому, що левову частину свого життя Шоптенко присвятила танцям, багато працювала і «дуже багато пропустила». Тепер, у свої 31, вона хоче спробувати те, чого раніше не робила. До того ж впевнена, що ця тема актуальна не лише для неї.

«Я стала професіоналом. Я стала майстром спорту. Я перемагала на Чемпіонаті світу та у телевізійних шоу. Я знаю, що таке дисципліна. Знаю ціну перемоги і зради. Я жорстка, дуже часто навіть жорстока. Багато хто вважає мене холодною та сухою. І будемо відверті, це правда. Я вимоглива і не пробачаю слабкість. Мені важко відкриватися людям.

Кажуть, спорт загартовує. Так, це правда. Та в цьому є й інший бік. Часто хочеться просто жити миттю та бути щасливою, а не бути загартованою. Але мені подобалося бути собою, поки все не змінилося – минулого року в моє життя ввірвався син і став наводити свої порядки. Я зрозуміла, як важливо відчувати, любити. Я зрозуміла, що не треба добиватися, тиснути. Треба жити миттю. Просто кайфувати. І найголовніше – я зрозуміла, що всьому цьому я маю навчити свого сина. А я ж цього не вмію», — такою відвертою сповіддю починається перше відео ШоШоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко зачарувала весняними жіночними образами

Далі Олена почує корисні поради від психолога Наталі Холоденко, з якою, до речі, конкурувала на Танцях з зірками. А також вчитиметься ораторському мистецтву, стрілянині та вперше стане на ковзани. Як усе було, дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналась, як її зворушливо називає чоловік

Новини по темі