Шоптенко зачарувала весняними жіночними образами

Танці з зірками
Олена Шоптенко приміряла ніжні весняні образи (фото)
Фото: Тетяна Деордієва для Viva!

А також зізналась, як чоловік робить їй «модний вирок».

Поділитися:

Головний хореограф Танців з зірками Олена Шоптенко знялася в новій фотосесії, у якій постала в ніжних жіночних образах. Заразом танцівниця розповіла виданню Viva! про свій гардероб і  ставлення чоловіка до її стилю одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко знялась у ніжній фотосесії для модного журналу

Здебільшого Олена віддає перевагу спортивному стилю одягу. Як каже, в одязі вона стримана, а ось увиразнювати образи їй допомагають незвичні аксесуари нішевих дизайнерів.

«Мені здається, жінка повинна нести в світ натхнення, і я намагаюся пам'ятати про це. Іноді потрібно просто видихнути, зняти з себе всі проблеми, згадати, що ти жінка і маєш право на сукню (сміється). І, звісно, величезну роль у цьому відіграє чоловік, який поруч із тобою. Мені дійсно здається, що основну роль у підтримці жіночності в жінці відіграє чоловік», — вважає Олена.

Для фотосесії Олена Шоптенко вдягнула трендову сукню в горох та доповнила романтичний look лавандовими босоніжками з бантом.

«У мене накопилося багато речей, але коли я намагалася щось підібрати, то вони не комбінуються, і виходить, що вдягнути абсолютно нічого. Нещодавно я поставила собі за мету навести в цьому всьому лад і після декількох невдалих спроб все-таки звернулася до професіонала. Саме зараз у мене період оновлення гардероба і, разом з ним, себе», — поділилася хореограф.

Ще один образ, який варто взяти на замітку: затишний світлий светр, легка асиметрична спідниця та чоботи в тон.

«Я не вмію швидко приймати рішення, та й повільно мені теж складно, тому часто у нас вдома відбувається сюжет передачі Модний вирок, я ходжу за ним (чоловіком Олексієм. — Ред.) по будинку і випрошую його думку. Врешті-решт він здається і йому все подобається», — розповіла Шоптенко.

Олена демонструє свою жіночність у чорних брюках та темно-синьому, дещо кокетливому піджаку. Родзинкою образу стала різнокольорова моносережка.

Ніжний весняний образ створили легка сукня та витончені босоніжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко з чоловіком поділилися чуттєвим фото

Новини по темі