"Я звик до файних жінок, але зараз приємно, що на це дивиться вся країна", – Дмитро Дікусар прокоментував танець з Харлан та Дімопулос

Танці з зірками
Дмитро Дікусар про танець з Ольгою Харлан та Сантою Дімопулос

Танцівник та хореограф Дмитро Дікусар про їх спільний танець з переможницею минулого сезону "Танців з зірками".

Поділитися:

Партнер Ольги Харлан, танцівник та хореограф Дмитро Дікусар розказав, чого він очікував від танцю з переможницею минулого сезону «Танців з зірками» Сантою Дімопулос:

«Поряд із Сантою Оля теж має виглядати круто. Це моя місія номер 1.  Я взагалі звик до файних жінок по життю. Зараз мені приємно, що на це дивиться вся країна. Я зроблю все, щоб дві партнерки виглядали бомбово у моїх руках".

Дікусар, Харлан та Дімопулос фото

Дмитра Дікусара і в реальному житті супроводжують красиві, навіть зіркові жінки. Дмитро був одружений на Ірині Білик, з якою танцював разом у одному із сезонів «Танців з зірками», а також його дружиною була Олена Шоптенко, головний хореограф нинішнього сезону проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

Дивіться неймовірний номер Ольги Харлан, Дмитра Дікусара та Санти Дімопулос

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан неодноразово підкреслювала, що прагне перемоги не тільки для себе, а й для свого партнера, який, за її словами, гідний того, щоб сидіти в журі шоу і отримати нарешті Кубок: «Зараз я ще більше хочу перемогти. Заради Діми. Він достойний сидіти у кріслі судді та я хочу, щоб він виграв».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар у пост-шоу «Танців з зірками»: розмови про омріяне суддівство та омріяний кубок

 Дікусар, Харлан та Дімопулос фото

Новини по темі