Яка пара вибула в десятому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Танці з зірками 10 випуск: Хто залишив проект | Розважальне шоу | 1+1

Ці яскраві учасники більше не вийдуть на паркет шоу.

Поділитися:

У неділю, 27 жовтня, глядачі 1+1 побачили один із найвидовищніших прямих ефірів «Танців з зірками». Ще б пак, адже темою вечора став «Містичний бал на Хелловін»

Та на жаль, не для всіх зірок моторошні потойбічні образи виявилися щасливими. Під загрозою назавжди залишити паркет сенсаційного шоу опинилися дві пари — Даніель Салем із Юлією Сахневич і Олена Кравець з Максом Лєоновим

Долю учасників мав вирішити танець за життя, але сталося інакше. Двоє членів журі, Катерина Кухар і Григорій Чапкіс, віддали свої голоси за Олену Кравець, а Влад Яма і Франсіско Гомес вподобали виступ Даніеля Салема. 

Щоб вирішити спір, Юрію Горбунову довелося розсекретити результати глядацького голосування. Отож, найменше повідомлень було надіслано за Даніеля Салема. Він та Юлія Сахневич покинули проект. Останнім танцем пари стало танго. 

Варто пригадати шлях учасників на паркеті «Танців з зірками». Деякі з цих номерів ми точно будемо передивлятися ще не раз!  

Перший ефір — аргентинське танго

Другий ефір — контемпорарі

Третій ефір — фрістайл

П’ятий ефір — віденський вальс

Шостий ефір — румба

Сьомий ефір — пасадобль

Восьмий ефір — ча-ча-ча

Дев’ятий ефір — квікстеп

Цікаво, які несподіванки подарує наступний, одинадцятий ефір «Танців з зірками»? Дивись новий випуск 3 листопада о 21:00!

А поки читай більше цікавого про проект: 

1. Даніель Салем розповів, як забув рухи на паркеті «Танців з зірками»

2. Хто став лідерами десятого ефіру «Танців з зірками»

3. Анні Різатдіновій стало зле в прямому ефірі «Танців з зірками»

Новини по темі