«Танці з зірками» 10 випуск онлайн – прямий ефір 27.10.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 10 випуск онлайн – прямий ефір 27.10.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 27 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі глядачи побачили наймоторошніший ефір нового сезону «Танці з зірками», адже його тема – «Містичний вечір на Хелловін». Улюблені учасники вийшли на паркет у неочікуваних образах, аби водночас налякати і викликати захват майстерними рухами. 

До прикладу, Даніель Салем перетворився на вовкулаку, Олексій Яровенко – на графа Дракулу, а гімнастка Анна Різатдінова спробувала довести Катерині Кухар, що також гідна звання Чорного лебедя. 

Ведучою на балконі стала латексна діва MARUV, а романтики містичному вечору додали Тіна Кароль і Dan Balan

Відкрив містичний вечір перший претендент серед чоловіків на фінал, а також запеклий конкурент Даніеля Салема – телеведучий Володимир Остапчук! Разом із Ілоною Гвоздьовою він виконав запальну самбу та відчув себе гостем гучного мексиканського карнавалу Санта Муерте. На жаль, судді не надто високо оцінили виступ пари. Вони отримали 30 балів.

Подейкують, що для Даніеля Салема попередній учасник підготував ляльку вуду. Втім, це не завадило йому та Юлії Сахневич вразити членів журі своїм пристрастним танго. Номер учасників оцінили у 37 балів.

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар нарешті пішли на примирення з суддями! І сьогодні зачарували всіх своїм першим весільним вальсом. Образи потойбічних закоханих принесли учасникам 37 балів.

Цього сезону між Ксенією Мішиною і Женею Котом є справжня хімія, якої, на думку глядачів, так не вистачає Даніелю та Юлі. Хай там як, але наздогнати своїх конкурентів акторці та хореографу не вдалося. Сума їхніх балів – лише 33.

Не лише Dan Balan вирішив перевтілитися в графа Дракулу, а й харизматичний Олексій Яровенко. Здається, заради місця в фіналі він готовий на все... Разом із Оленою Шоптенко актор показав ікла і виконав квікстеп, який судді оцінили в 34 бали.

Абсолютна лідерка минулих ефірів Анна Різатдінова вже позбулася своєї головної конкурентки – Людмили Барбір. Цього ефіру гімнастка вирішила зробити те, що не наважувався жоден із учасників на головному паркеті країни. Учасниця вперше стала на пуанти і отримала поки рекордні 38 балів.

Остання учасниця, Олена Кравець, вирішила не тільки здивувати суворого до неї Франсіско Гомеса улюбленим танцем – хіп-хопом, а й перетанцювати хіп-хоп Різатдінової. Наздогнати гімнастку артистці не вдалося, але її результат теж гідний – 36 балів.

Якщо досі не встигла, знайомся ближче з учасниками розважального шоу: 

1. Даніель Салем розповів, як забув рухи на паркеті «Танців з зірками»

2. 10 маловідомих фактів про Женю Кота, які тебе здивують

3. Олена Шоптенко з сином на руках готується до «Танців з зірками»

Новини по темі