Даніель Салем розповів, як забув рухи на паркеті «Танців з зірками»

Танці з зірками
Даніель Салем згадав, як забув танець під час виступу | Танці з зірками | 1+1

Відверте інтерв'ю одного з найсексуальніших учасників.

Поділитися:

До довгоочікуваного суперфіналу «Танців з зірками» залишилося недовго, а за кубок переможця продовжують змагатися сім пар. Боротьба стає запеклішою, судді – більш вимогливими, а постановки націлені на те, аби учасники могли показати свою технічну підготовку в танцях.

Так, про свої репетиції та про зміни в житті з початком проекту нещодавно розповів найсексуальнішний учасник «Танців з зірками», Даніель Салем в інтерв’ю «КП в Україні».

На питання, що було найскладнішим у проекті, новий ведучий каналу 1+1 зізнався:

Напевно, перший ефір. На генеральній репетиції, коли я вперше ступив на паркет, мені стало так страшно.

«Розумів, що на мене дивитимуться люди, зніматимуть камери. Я подумав: «Навіщо я це роблю? Я ж незграбний, не вмію рухатися». У третьому ефірі я забув рухи. Ми починали номер з того, що сиділи окремо. У Юлі не було контакту зі мною. У цей момент вімкнули відеощоденник, де моя донечка сказала: «Тато, я тебе люблю». І все, я розсипався. Але Юля встигла поглядом мене повернути в танець і мені вдалося зібратися. Адже я розумів, що кожен мій виступ дивиться моя донька і вболіває за мене. Я для неї, ніби той герой, тому я не можу просто так здатися».

Зірковий учасник не тільки герой для своєї дитини, а й для інших. Так, на питання чи бере він участь у бійках, він відповів: «Зовсім нещодавно мені довелося захищати маленького хлопчика від двох хуліганів. Він стояв на вулиці й продавав троянди, нікого не чіпав».

Я взагалі за справедливість. Не можна чіпати дітей, це святе.

Даніель Салем також розповів, як його партнерка Юлія Сахневич викладає танці та мотивує його. На його думку, їхні тренування схожі, ніби вона навчає велику дитину: «Юля вважає, що я все схоплюю на льоту, тому швидко намагається показати цей танець. У нас є день, коли я отримую на горіхи за погану поведінку, тобто за непродуктивну репетицію, і день, коли я отримую шоколадку, коли станцював весь танець без помилок».

Як виявилось, Даніель обожнює смачно поїсти. Якщо у пари проходять вечірні репетиції, то Юля завжди приносить із собою їжу.

«Я знаю, якщо він щось не зїсть, то не зможе сконцентруватися на тренуванні. Для нього – це головне. Якось під час запису щоденників він встиг пообідати два рази», – жартівливо додала танцівниця.

Даніель також розповів, що він мріяв стати учасником «Танців з зірками». За проектом він стежив ще з перших сезонів:

«Якби я міг повернутися і хоча б на мить глянути на себе під час перегляду перших «Танців…», я б точно хотів прошепотіти: «Я знаю, що ти точно там будеш». З дитинства мені хотілося танцювати й зніматися в фільмах. Зараз я це роблю. Мене впізнають люди. Життя прекрасне! Якщо у мене є ресурс робити те, що я ніколи не робив, в тому числі і танцювати, то чому б ні? Не знаєш, що тебе чекає далі.

Один з ефірів я присвятив мамі й онкохворим. Це важлива для мене тема. Я зважився це сказати, тому що мені хотілося мотивувати людей не складати руки. Не люблю тих, хто здається. Мені тато завжди говорив: «Найбагатше місце в світі – це кладовище, адже там поховані всі нездійснені мрії». Я так не хочу. Пройдуть «Танці…», мені доведеться ще раз перевіряти свій стан здоров'я. Але я знаю, що все добре. Це не заважає мені радіти життю, пробувати щось нове. І нікому іншому також».

Нагадаємо, цієї неділі 27 жовтня о 21:00 відбудеться десятий прямий ефір «Танців з зірками». Окрім виступів на глядачів традиційно чекає безперервна трансляція проекту, адже під час рекламної паузи на офіційних сторінках проекту в Фейсбуці актор і зірка «Сніданку. Вихідний» Олександр Попов веде прямі ефіри бекстейджу.

Також читай інші новини про Даніеля Салема: 

1. «Він вийшов до мене з рушницею», — Даніель Салем про знайомство з батьком дружини 

2. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

3. «Показати голий торс – ніби поголитися наголо», – Даніель Салем здивував зізнанням

4. Даніель Салем та Юлія Сахневич показали першу шлюбну ніч

5. Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка

Новини по темі