Актор Артур Логай розповів, чи ревнує його дружина до партнерки по «Танцях з зірками» та про свій персонаж у серіалі «Моя улюблена Страшко»

Танці з зірками
Актор Артур Логай про Танці з зірками та Моя улюблена Страшко
Instagram/logai.arthur

Актор Артур Логай розповів про майбутню участь у «Танцях з зірками» та про свого персонажа у серіалі «Моя улюблена Страшко».

Поділитися:

Актор Артур Логай сьогодні завітав до шоу «Твій день» і розповів, як проходить його підготовка до участі в «Танцях з зірками» та як він вживався в свій образ у серіалі «Моя улюблена Страшко».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Артур Логай зізнається:

Я був дуже здивований, коли отримав пропозицію взяти участь у «Танцях з зірками». Проте я дійсно цього хотів, тому одразу ж погодився.

Актор вже знайомий зі своєю партнеркою та навіть розпочав з нею репетиції. Про тренувальний процес він говорить, що це дуже важко, але й дивовижно цікаво. Артур ділиться – у нього дуже крута партнерка, йому з нею пощастило.

Чи вже знайома з партнеркою свого чоловіка по танцях дружина Артура? І чи ревнує вона його через участь у шоу?

Артур Логай дружинаФОТО: Instagram/logai.arthur

Актор розповідає – дружина Євгенія вже познайомилася з його партнеркою і сказала, що вона класна, дослівно – «така радісна, мультяшна».

Звісно, участь у «Танцях з зірками» – це непросто для будь-якої сім’ї. Адже це тренування до глибокої ночі та пристрасні танці. Актор розуміє, що майже не буде бачити дружину та двох своїх синочків.

Артур Логай дітиФОТО: Instagram/logai.arthur

Та Артур Логай запевняє:

Ми з дружиною з самого початку проговорили це. Я сказав: це шоу, я розумію, як буде. І попередив, що вільного часу майже не буде. Але ми готові на це піти на деякий період часу.

Ця осінь – справжній період великих прем’єр для Артура Логая. Окрім участі у «Танцях з зірками» він дуже чекає на прем’єру серіалу «Моя улюблена Страшко», у якому він зіграв одну з основних ролей – найкращого друга головного героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальність українського серіалу: чим «Моя улюблена Страшко» відрізняється від кіноверсій інших країн?

Про свого персонажа актор розповідає:

Він «трохи» легковажний, за 10-тибальною шкалою на 9. Але він добрий. Я собі уявив, що його колись дуже сильно образили, і від того він став таким, яким став. Він – найкращий друг головного героя, каталізатор усіх проблем, які з ним стаються впродовж розвитку сюжету. Проте він чесно намагається їх вирішити.

Артур Логай згадує, як йому запропонували пройти проби. Все відбулося дуже швидко, ще й в його День народження. Актор зізнається – пробувався на головного героя і до останнього на затвердження його подавали як головного персонажа.

Артур ЛогайФОТО: Instagram/logai.arthur

Проте зараз він дуже щасливий, що отримав саме цю роль. Оскільки зміг успішно поєднувати участь у різних проєктах, важливих для нього. А про серіал «Моя улюблена Страшко» актор говорить:

Дуже крутий, милий проєкт у нас вийшов.

Артур Логай закликав насолоджуватися одразу двома великими прем’єрами на каналі 1+1: 30 серпня о 20:45 вийде перша серія «Моя улюблена Страшко», а вже 5 вересня о 21:00 дивіться перший випуск нового сезону шоу «Танці з зірками».

Дивіться відео візиту Артура Логая до шоу «Твій день»:

Новини по темі