Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Танці з зірками
Актор Артур Логай буде учасником шоу "Танці з зірками" на каналі 1+1.

Актор Артур Логай прийняв #танціззіркамиchallenge і буде брати участь в новому сезоні шоу «Танців з зірками».

Поділитися:

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Триває #танціззіркамиchallenge – традиційний зірковий челендж, у якому учасники сезону кидають один одному виклик із запрошенням на легендарний паркет. Нещодавно співачка Євгенія Власова прийняла #танціззіркамиchallenge та кинула виклик акторові, зірці серіалу «Моя улюблена Страшко» Артуру Логаю. Сьогодні актор прийняв челендж, опублікувавши на власній сторінці в інстаграм відео.

Артур Логай коментує:

Участь в «Танцях з зірками» – це величезний виклик для мене, тому що я побоююсь танців. Я не злякаюся вийти на ринг, виконати небезпечний трюк на майданчику, а ось танці поки що сильніші за мене. Мені завжди здавалося, що я дерев'яний, як мінімум на половину. І тепер у мене з'явилася прекрасна можливість це виправити побороти себе ж. До того ж, я дуже азартний, а «Танці з зірками» все ж змагальне шоу і я зроблю все, що буде в моїх силах, щоб перемогти.

Артур кинув виклик українській співачці Lida Lee, а чи прийме вона #танціззіркамиchallenge, стане відомо вже незабаром. Слідкуйте за офіційною сторінкою «Танців з зірками» в інстаграм.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками на 1+1: українська фехтувальниця Ольга Харлан прийняла #танціззіркамиchallenge

Нагадаємо, виклик #танціззіркамиchallenge вже прийняли співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак KADNAY, співачка Євгенія Власова. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками».

Артур Логай Танці

Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани. Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та головний хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» - глядачі дізнаються скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками» на 1+1: новою учасницею шоу стала співачка Євгенія Власова

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі