Актор Павло Вишняков: «Важливо, щоб партнерка повірила в мене»

Танці з зірками

Учасник Танців з зірками зауважив, якими рисами повинна володіти його партнерка.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасник , актор Павло Вишняков розповів, у яких танцювальних стилях хотів би себе спробувати, а також зізнався, які риси цінує у своїй партнерці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віндсерфінг та катання на квадроциклах: Як полюбляє відпочивати Ігор Ласточкін

Я вирішив взяти участь у Танцях з зірками згідно зі своїми внутрішніми відчуттями. Мені хочеться знати, чи можу я танцювати й запалювати публіку, - коментує свою участь у танцювальному шоу Павло. 

Актор сміливо заявив, що хотів би спробувати себе у всіх танцювальних стилях, однак все ж ставить собі запитання: «Чи зможу я проявити себе у різних стилях?». Допомагають актору себе тримати у гарній фізичній формі заняття кросфітом. 

Павло Вишняков зауважив, що для нього найголовніше, аби партнерка у нього вірила: 

Для мене важливо, аби вона мене підтримувала. І якщо я опущу руки, і в мене нічого не буде виходити, потрібно, щоб вона змогла мене мотивувати і сказала: «Ти зможеш!»

Нагадуємо, що у першому ефірі Танців з зірками Павло Вишняков та його партнерка Юля Сахневич станцювали пристрасне танго. Виконання Павла та Юлії дуже сподобалось суддям. Чим дивуватимуть учасники у наступному ефірі шоу - не пропустіть вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія і Роман Дуда підкорили глядачів чуттєвим вокалом на прем'єрі «Танців з зірками»

Новини по темі