Актриса Ірина Поплавська прийшла на "Танці з зірками" підтримати партнера по серіалу "Моя улюблена Страшко" та поділилась враженнями (відео)

Танці з зірками
Актриса Ірина Поплавська прийшла на шоу "Танці з зірками" та розказала про враження

Ірина Поплавська, головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко», прийшла на "Танці з зірками", щоб підтримати свого колегу та поділилася враженнями від його виступу.

Поділитися:

5 вересня стартувало головне танцювальне шоу країни «Танці з зірками». Не прогавте можливість переглянути ще раз шоу онлайн: всі виступи учасників у першому ефірі (відео).

Ірина Поплавська прийшла на «Танці з зірками» підтримати свого партнера по серіалу «Моя улюблена Страшко» Артура Логая. Актриса розказала, що її дуже вразив номер Артура.

Я в захваті. Номер мого колеги Артура Логая дуже крутий. Він тримав мою увагу. Це дуже класно спостерігати за людиною, коли ти її знаєш та працюєш з нею. Я дуже рада за нього. В мене були дуже яскраві емоції під час перегляду номера. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ірина Поплавська у флешмобі #Красивасерцем розповіла про булінг через голос, свій шлях до професії та власне сприйняття краси

виступ артура логая на танці з зірками

Ірина Поплавська прокоментувала, що їй сподобалися номери всіх учасників. Особливо вразив номер Діми KADNAY, Євгенії Власової, зворушливими були виступи Олександри Зарицької та Насті Оруджової. 

Дивіться виступ Артура Логая та Анни Кареліної на шоу «Танці з зірками» під запальний Кан-Кан:

Новини по темі