Аніта Луценко назвала себе головним стервом проекту Танці з зірками

Танці з зірками
Аніта Луценко прокоментувала конкуренцію в Танцях з зірками

Конкуренція між учасниками розгоряється.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили другий ефір шоу. Фітнес-тренер Аніта Луценко та її партнер Олександр Прохоров танцювали пристрасне аргентинське танго. Аніта сміливо заявила про себе так: «Я головне стерво цього проекту». У минулому випуску шоу Луценко навіть назвала Тищенка холодильником. Конкуренція між учасниками стає все жорсткішою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухар аплодувала стоячи хіп хопу Зіброва

Зірка стверджує, що мати таку рису - це її робота, і якби вона була ніжною й тендітною, у неї б ніхто не худнув. Крім того, Аніта неодноразово заявляла про те, що її головна конкурентка - Маша Єфросиніна. 

«Дряпати один одного словами - це дуже виводить з рівноваги. Вона ж спортсменка і дуже добре знає цей хід», - прокоментувала конкуренцію з Анітою Луценко Маша Єфросиніна. 

Насправді ж Аніта у Танцях з зірками мріє бути ніжною й тендітною жінкою. Допомагає їй у цьому партнер Олександр Прохоров. 

Я завжди працювала на результат. Можливо, й стерва моя зміниться, - заявила Аніта. 

У будь-якому разі глядачі підтримали своїх улюбленців, і пара Аніта та Олександр продовжить боротьбу у танцювальному шоу наступного тижня. Після танго Аніти та Олександра Катерина Кухар заявила, що нарешті побачила справжній танець, а не спорт:

Ваш дует був збалансований технікою й легкістю виконання. Аніто, ви безсумнівно одна з головних скрипок нашого шоу. 

Який танець виконають Аніта та Олександр у новому ефірі шоу - залишається у секреті. Не пропустіть новий випуск проекту вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська покинула шоу Танці з зірками

Новини по темі