Аніта Луценко розповіла, як погладшала на 25 кг (фото)

Танці з зірками
Аніта Луценко погладшала на 25 кг фото

Фітнес-тренер поділилася таємною історією зі свого життя.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск грандіозного шоу Танці з зіркамиarticleContent. Ефір був присвячений темі «Рік, який змінив моє життя». Зіркові учасники ділилися найсокровеннішими розповідями, які кардинально змінили їх життя. Аніта Луценко пригадала 2016 рік. Аби зрозуміти, як почуваються її учні - повні люди, зірка вирішила набрати вагу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко показала вправи для рук

Я набрала вагу до 80 кг. Я відмовлялась ходити на зйомки, розуміла, що не можу одягнути одяг, який носила раніше. Я повинна була носити якісь сукні, спідниці...Я боялась, що когось зустріну на вулиці, і вони подумають, що я занадто товста. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анита Луценко (@anitasporty) on

Після такого сміливого експерименту Аніта почала більше поважати й любити повних людей. Зірка вважає, що безсумнівно важливо, який людина має вигляд зовні, однак набагато важливіше, яка вона всередині. 

У новому ефірі танцювального шоу Аніта та Олександр виконали запальну сальсу. Фітнес-тренер присвятила свій виступ усім людям, які коли-небудь мали не такий, як вони хочуть, вигляд і мотивувала багато працювати для досягнення омріяного результату. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Корисне морозиво від Аніти Луценко

Новини по темі