Аніта Луценко розповіла про підводні камені проекту Танці з зірками

Танці з зірками

Фітнес-тренер пригадала найважчі моменти у танцювальному шоу.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм екс-учасниця нового сезону , фітнес-тренер Аніта Луценко поділилася спогадами про найважчі моменти під час участі у шоу. Аніта зізналася, що мала серйозну травму і непорозуміння з партнером, а також розповіла, який із танців їй дався найважче. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розповіла, чим займатиметься після проекту

Коли пройшло 6 тижнів, то можна і розповісти. Це, до речі, моя риса, яку я відкрила в собі протягом Танців: я ніколи не розповідаю про те, що боляче, в самому процесі! Я переживаю це! І тільки коли все вже добре, я можу з радістю всім розповідати про складний період. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анита Луценко (@anitasporty) on

Аніта Луценко стверджує, що найважче їй танцювалося контемп. Спорсменка сподівалась, що їй не дістанеться цей танець:

«Він занадто м'який, і це не моє зовсім! Я розуміла, що буду грубо виглядати ....З найперших тренувань були сльози, мене просто зривало від слів: ти, як робот, спортсменка, фізкультурниця, танцюй від душі .... а я не розумію як це! До мене була претензія від Саші (з того, що він прочитав про мене в Вікіпедії): ти ж танцювала раніше! Так, в 19 років, а зараз мені 34».

Аніта також прокоментувала свої стосунки з партнером Олександром Прохоровим. Спершу між парою виникали непорозуміння. 

«Одного разу на репетиції у нас був танець у повній сварці з Сашею, і Даша (подруга-хореограф Саші) поговорила з нами, побачивши це непорозуміння: вона говорила про те, що потрібно відчути і допомагати один одному, а не змагатися, зробити руки нескінченними, а тіло - живим. Я запам'ятаю це назавжди. Тоді ми з Сашею потиснули мізинчик і домовилися працювати РАЗОМ! Дякую Даша», - пригадала Аніта. 

Крім того, Аніта Луценко розповіла про свою травму на паркеті. Виявляється, на репетиції першого танцю фітнес-тренер отримала закриту травму грудної клітки:

«Мої ребра спухли, і був величезний синець, я не спала, і тренування приносили біль. Ми навчилися в танці не доторкатися до ребер і у всіх наступних танцях (останній включно) Саша не торкається до них. Усі підтримки обиралися, зважаючи на це. На першому прямому ефірі мені вкололи знеболювальне за 30 хв до виходу».

Шанувальники Аніти засипали зірку коментарями, побачивши щирий пост: «Аніто, ви моє натхнення; Ви молодець!; Захоплююсь вашою силою духу; Аніто, ви герой для мене!». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розповіла, як погладшала на 25 кг (фото)

Новини по темі