Аніта Луценко та Олександр Прохоров запустили танцювальний флешмоб

Танці з зірками

Щотижня Аніта і Саша додаватимуть в мережу короткі відео. Так ви легко вивчите елементи танців, які виконує пара

Поділитися:

Аніта Луценко та Олександр Прохоров під час першого ефіру телешоу на 1+1 виконали зворушливий танец контемпорарі. Міні-вистава викликала захоплення і навіть сльози у глядачів. Аніта та Олександр і самі були зворушені, особливо коли прочитали відгуки у соціальних мережах:

«Ніжна, чуттєва - було все, і навіть більше. І гарна подача»

Це найкращий виступ!!! Мені вистачило емоцій! Аніта, ви відкрилися з іншого боку, жорсткий і навіть трохи жорстокий тренер перетворився на тендітну дівчину!

«Дивилася, затамувавши подих! Аніта, ви кращі !!! Прям мурашки »

«Це Було сильно, но водночас ніжно и жіночно з Вашої сторони»

Результатом першого ефіру став новий флешмоб-челендж від зіркової пари в інстаграмі @anitasporty. Тепер станцювати, як зіркова пара, зможуть всі!

Щотижня Аніта і Саша додаватимуть в мережу короткі відео. Так ви легко вивчите рухи тих танців, які бачите на екрані. Аніта Луценко переконана, що такі танцювальні вправи підуть всім на користь: «Красиво, корисно, і схуднете».

 

Мы тут с @sasha_prohor поговорили решили! А будем мы вам каждую неделю в зависимости от стиля танца, что нам выпадает проводить коротенькую тренировку ???????????? и красиво и полезно и похудеете и будем раскрывать в себе новое - вместе! ???? СЕГОДНЯ КОНТЕМП ( в 4-х видео ;) Разучивай связку, включай медленную музыку и танцуй от души в кайф ????☝???? повтори 10 раз прогон ❤️ записывай своё видео того, что вышло , ставь тэг #АнитаСашаdance#моявнутренняябалеринапроснись и получай приз от нас за лучшее исполнение ????

A post shared by Анита Луценко (@anitasporty) on

Розучуйте танці, знімайте результат на відео і сміливо показуйте його в соціальних мережах. Обов'язково ставте # моявнутренняябалеринапроснись та  #АнитаСашаdance. Адже Аніта і Саша обіцяють обміняти найяскравіші відео на симпатичні подаруночки. 

Нагадаємо, що на 1+1 у неділю, 26 серпня старував новий сезон танцювального шоу "Танці з зірками". Дивіться щонеділі вражаючі прямі ефіри о 21-00 на улюбленому каналі та вже з 2 вересня ввіддавайте голоси за улюблену пару!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розповіла, як схуднути без дієт

Новини по темі