Аніта прокоментувала свої зайві кілограми

Танці з зірками
Аніта Луценко розповіла про те, як набрала зайву вагу

Учасниця проекту Танці з зірками поділилась найсокровеннішою розповіддю.

Поділитися:

У сюжеті Танців з зірками на телеканалі 1+1 Аніта Луценко, зі сльозами на очах, розповіла про складний період в її житті, коли вона мала зайву вагу. 

Цей сюжет викликав обговорення серед прихильників спортсменки, тож Аніта на своїй сторінці в Instagram розповіла детально про ці незаплановані кілограми та боротьбу з ними.

Луценко відзначила, що поправилася природним чином - під час вагітності. Адже відомо, що будь-яка жінка стрімко набирає вагу в цей період. 

«Я стала близька до 80 кг! І мене це не лякало, ну схудну, думала я, дізнаюся на своїй шкурі як швиденько схуднути, але «дзуськи»! Вага стояла! І я реально запанікувала!»- пише Аніта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Корисне морозиво від Аніти Луценко

Нові об'ємні форми провокували комплекси, тренування давалися нелегко. Але зірка взяла себе в руки і привела тіло в порядок! Тренер в буквальному сенсі слова зрозуміла «товстунів». А схудла Аніта за допомогою власної онлайн-програми WOWBODY.

«У цей період було все: задишка, ноги терлися одна об одну, печія, плоскостопість і ще неприємні всякі моменти! Після пологів (ще й кесареве) я не могла зробити навіть 10 випадів - не було сил в тілі. Тоді стало зрозуміло, що з 55 кг робити вправи - це не те ж саме, що з 72 кг» - відверто поділилася Аніта Луценко.

Нагадаємо, вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться шостий випуск шоу Танці з зірками. Чим дивуватимуть учасники у новому випуску проекту – дивіться 30 вересня.

Новини по темі