Анна Кареліна в прямому ефірі суперфіналу «Танців з зірками» відкрила подарунок-сюрприз від Артура Логая: «Це тобі нагадування, що ти справжня зірка»

Танці з зірками
Анна Кареліна отримала подарунок в прямому ефірі фіналу Танців з зірками від Артура Логая

У суперфіналі «Танців з зірками» Артур Логай зробив подарунок Анні Кареліній. Який же сюрприз він зробив партнерці?

Поділитися:

Сьогодні, у суперфіналі «Танців з зірками», Артур Логай зробив подарунок своїй партнерці Анні Кареліній зі словами:

«Я хочу, щоб частинка сім’ї Логаїв завжди була з тоьбою. Це тобі нагадування, що ти справжня зірка, і не лише в танцях».

Про подарунок-сюрприз Ані Артур говорив ще раніше, під час ефіру шоу «Твій день». Він подякував Ані за такий довгий та успішний шлях на «Танцях з зірками» та зізнався, що його старший син Герман дуже закоханий у неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай напередодні фіналу «Танців з зірками» зробив подарунок-сюрприз свої партнерці Анні Кареліній та оцінив конкурентів на паркеті

За обіднім столом актор дістав подарункову коробочку та в прямому ефірі подарував Ані від усієї своєї родини, попросивши відкрити у фіналі «Танців з зірками»:

«Аня, син сказав зробити тобі сюрприз і передати, що ти дуже гарна. Від усіх чоловіків моєї родини тобі цей маленький подарунок, але будь ласка, відкрий його цієї неділі на паркеті. Забери його з собою на фінал, ти потім зрозумієш чому».

То що ж за подарунок для Анни зробив Артур та його сім’я? Це ювелірна прикраса у формі зірки, яку Кареліна отримала сьогодні на балконі «Танців з зірками» після виконання чуттєвого контемпу.

Анні Кареліній було дуже приємно прийняти цей подарнок. Раніше вона запевняла, що вона з чоловіком товаришує із родиною Артура вже декілька місяців і ніяких ревнощів у других половинок не виникає.

Новини по темі