Анна Різатдінова показала, як виконує ризикований танцювальний трюк (відео)

Танці з зірками
Анна Різатдінова показала, як виконує ризикований танцювальний трюк (відео)

Шкода, що на паркеті він не вдався.

Поділитися:

Відмінниця проекту «Танці з зірками» Анна Різатдінова та її партнер Олександр Прохоров поступово втрачають позиції в турнірній таблиці. В десятому, «хелловінському» ефірі пара наважилася виконати класичний балет – і прима-балерина Катерина Кухар . Тож в одинадцятому випуску Анна вирішила надолужити втрачене й пішла ва-банк: цього разу до танцівників на паркеті приєднався секс-символ минулого сезону «Танців…» Іраклі Макацарія. Понад те, наприкінці їхнього запального ча-ча-ча глядачів здивувала ще й поява Даніеля Салема. Справжній зірковий калейдоскоп в одному номері!

Гортай фото:

Та дивувати суддів пара вирішила не лише зірковим квартетом. Аби танець був справді видовищним, танцівники увесь тиждень репетирували ризикований трюк – настільки складний, що у вечір «ікс» він таки не вдався… Втім, після ефіру Анна Різатдінова показала, яким він мав бути. Гортай галерею та дивись відео, як поступово учасники вчилися підтримці:

Судді оцінили виступ досить суворо, і пара опинилася на третій позиції , розділивши її з Володимиром Остапчуком та Ілоною Гвоздьовою і Вікторією Булітко та Дмитром Дікусаром. Переглянь відео і пригадай їхнє ча-ча-ча:

 

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше цікавого з паркету «Танців…» дізнавайся на сайті:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі