Аж Чапкіс встав: Різатдінова вразила запальною самбою

Танці з зірками
Аж Чапкіс встав: Анна Різатдінова вразила запальною самбою | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Вона ніби все життя танцювала!

Поділитися:

Анна Різатдінова й Олександр Прохоров уже заслужили імідж найтехнічнішої пари сезону «Танців з зірками». Із семи попередніх ефірів вони чотири рази ставали лідерами турнірної таблиці, тому їх бояться конкуренти і обожнюють глядачі. Восьмий танцювальний вечір був повністю присвячений бальній хореографії, тому ніхто не сумнівався, що талановита гімнастка покаже себе якнайкраще.

Що ж, у учасників справді з’явився ще один привід панікувати, адже цієї неділі Анна Різатдінова вийшла на паркет із запальною самбою і здобула омріяні 40 балів. Так, пару оцінювали четверо суддів – до Катерини Кухар, Влада Ями та Франсіско Гомеса приєднався легендарний Григорій Чапкіс. Йому виступ пари сподобався особливо – він навіть встав, аби привітати учасників.

Я в захваті! Ви єдина пара сьогодні, яка витанцювала все. Це справжній карнавал, справжня самба, – прокоментував танець суддя.

Не посперечаєшся, Анна Різатдінова вміє станцювати так, наче робила це все життя. А ти бачив її неймовірний виступ у парі з Олександром Прохоровим? Вмикай відео і пригадай цей вибух:

Нагадаємо, що й Анна, і інші учасники чекають на твою підтримку! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Найцікавіше про учасників «Танців з зірками» читай на нашому сайті:

1. Олена Кравець потролила свою участь у «Танцях з зірками» 

2. MARUV вразила ніжним образом в українському стилі (фото)

3. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі