Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

Танці з зірками
Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Акторка зізналася, як виховує 7-річного Платона.

Поділитися:

На паркеті «Танців з зірками» Ксенія Мішина ніжна, чутлива й емоційна. Та глядачі знають акторку й іншою – характерною, вольовою та суворою. Так, на екрані вона майстерно демонструє всі свої грані – тим цікавіше глядачам, яка вона у приватному житті. Цікаво, яку роль грає Ксенія зі своїм сином – хорошого чи поганого поліцейського?

Нещодавно зірка дала відверте інтерв’ю Маші Єфросиніній і розповіла, як виховує семирічного Платона. Ксенія зізналася, що намагається будувати з ним дружні стосунки. Втім, у вихованні не обійшлося без заборон. Платону не дозволяється вживати улюблені смаколики – газовані напої, фастфуд і чупа-чупси. Крім того, Ксенія обмежує сину час, проведений із планшетом.

Фото: instagram/misha.k.ua

Все ж, акторка намагається домовлятися із сином, а не сперечатися – зокрема й тому, що сама свого часу відкрила йому «солодкий світ» шкідливих продуктів. Ксенія зізналася, що балувала Платона, аби «відшкодувати» свою відсутність та виявити любов і турботу.

Я переконана, що у моєї дитини має бути все. Мабуть, це й від невпевненості у собі, і через те, що я намагаюся компенсувати свою відсутність.

Зазначимо, що хлопець тимчасово проживає з бабусею й дідусем, та регулярно приїжджає до мами в Київ.

До речі, у цьому ж інтерв’ю Ксенія зробила сенсаційне зізнання у стосунках з одруженим чоловіком.

Також зазначимо, що минулої неділі в ефірі «Танців з зірками» Мішина відмовилася від лірики та виконала норовливе аргентинське танго. Пригадай, як це було:

Зірки «Танців…» чекають твоєї підтримки! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше про красуню-акторку дізнавайся тут:

1. У жакеті на голе тіло: Ксенія Мішина вразила новою фотосесією

2. «Жодного разу не відвідав дитину», – Мішина розповіла про стосунки з екс-чоловіком

3. «Сумніви були у всіх», – Ксенія Мішина про те, як вистояла й народила у 22

4. Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі