Битва титанів: Катерина Кухар vs MELOVIN (голосуємо за кращий образ Круелли)

Танці з зірками
Чия Круелла яскравіша: Катерина Кухар vs MELOVIN (голосуємо за кращий образ)

На п'ятому ефірі шоу "Танці з зірками" на паркет вийшли одразу дві Круелли і, звичайно, втриматися від порівняння неможливо.

Поділитися:

Минулий ефір головного танцювального шоу країни "Танці з зірками" був присвячений кінофільмам і це було вражаюче! Найпопулярніші кіноісторії та кіноперсонажі з'явилися на паркеті. Серед них і ефектна Круелла — героїня одноіменного комедійного фільму та мультфільмів Волта Діснея "101 далматинець". Але глядачів "Танці з зірками" чекала несподіванка: відразу дві Круелли в ефірі. В цьому образі з'явилася і суддя шоу, балерина Катерина Кухар, і зірковий учасник, співак MELOVIN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСкандальний виступ MELOVIN: пелюстки троянд для Кухар та перепалка з Гвоздьовою

Обидва образи були неймовірно колоритні та зачаровували костюмами, продуманими до деталей. Ось як виглядало перевтілення Катерини Кухар:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМELOVIN зухвало відповів Катерині Кухар та прокоментував свою шалену підтримку від фан-клубу на "Танцях з зірками"

А ось так у образі Круелли вийшов танцювати співак MELOVIN з партнеркою Лізою Русіною у костюмі далматинця:

Ось що сам співак каже про свій образ:

Тут і грати не потрібно, я такий самий в житті. Я в кінотеатрі сидів зі сльозами, тому що я побачив себе в дитинстві. Коли я хотів себе підкреслити, робив якісь костюми, то мене засміяли, казали, що я, як бомж. І далі в житті ти намагаєшся відшукати ту любов, якої тобі колись бракувало.

Меловін Круелла

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖMÉLOVIN зізнався Каті Осадчій, що мав ідею стати в пару на «Танцях з зірками» з хлопцем, але передумав через свою партнерку: «Між нами виникає іскра»

Чий образ вам здався ефектнішим? Голосуємо!

Меловін Кухар Круелла фото

poll_content_769
Новини по темі