Чоловік Ілони Гвоздьової зворушливо подякував їй за доньку

Танці з зірками
Чоловік Ілони Гвоздьової зворушливо подякував дружині за доньку | 1+1
Фото: @ilonagvozdeva

Батьки привітали донечку з днем народження.

Поділитися:

Учора, 9 вересня, зірка «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова та її чоловік Іван Хомячук відсвяткували день народження доньки Валерії, якій виповнилося 4 роки. З нагоди поважної дати батьки не втрималися від зворушливих публікацій, які виклали на своїх сторінках в Instagram.

Фото: @ilonagvozdeva

Розчулити своїх підписників особливо вдалося татові Івану, який не лише привітав донечку, а й щиро подякував дружині за щастя батьківства:

«Чотири роки моєму скарбу, коханню, стимулу вставати зранку та йти в бій заради її благополуччя! Спасибі, Ілоно, за щастя бути батьком. Я буду вдячний тобі все життя за цей плід нашого кохання, який ти виносила під серцем».

Поділитися радістю та привітати Валерію зі святом вирішила й Ілона:

«Сьогодні не просто щаслива дата 09.09.2019. У цей день народилася моя донечка. Дякую долі, що подарувала мені її. Тепер я не уявляю свого життя без тебе. Спасибі татові за свято. Час так швидко плине – вже чотири роки! Люблю тебе, життя моє».

Вітаємо батьків із подією та з нетерпінням чекаємо на нові сімейні фото.

А поки Валерія святкує, її мама працює. Пригадаємо, яким був виступ Ілони Гвоздьової та Володимира Остапчука на третьому тижні шоу «Танці з зірками»:

Читай також інші матеріали про Ілону Гвоздьову:

1. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

2. «Доведу до сказу», — Гвоздьова про амбітні плани на Остапчука

3. Солодкий поцілунок Гвоздьової з чоловіком надихне тебе на ніжності

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі