Dan Balan поділився, чому не зважився на участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Dan Balan поділився, чому не зважився на участь у «Танцях з зірками» | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/danbalan

Щире зізнання.

Поділитися:

Шанувальники судді проекту «Голос країни» Dan Balan добре знають про його танцювальні здібності. Та попри свій беззаперечний талант молдовський співак відмовився від участі у вибухових «Танцях з зірками». Так, ведуча «Світського життя» Катерина Осадча вирішила з’ясувати, що стало причиною такого рішення:

– Дане, тобі пропонували участь у «Танцях з зірками» у ролі зірки на паркеті. Чому ти відмовився? – поцікавилась Катерина.

Не готовий я ще, психологічно не готовий, – щиро зізнався Dan.

На його думку, учасникам шоу підготовка до прямих ефірів коштує неабияких зусиль: «Бідолашні, стільки мучаться, це ж стільки праці», – не приховав емоцій співак.

Проте ведуча дотепно зауважила, що один лише коронний рух зірки, який від українського виконавця MONATIKa отримав назву «шпага-dance» чи «данс-баланс», – уже досить серйозна заявка на перемогу.

Задоволений компліментом Катерини співак поділився історією появи свого фірмового стилю танцю. Усі подробиці дізнаєшся у відео:

Більше цікавих новин про Dan Balan читай тут:

1. Тіна Кароль зізналася, чи залицяється до неї Dan Balan

2. Dan Balan про зв'язок із Кароль: «У нас із першого погляду все синхронно»

3. Dan Balan вийшов на сцену в компанії напівоголених дівчат

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі