Dan Balan вийшов на сцену в компанії напівоголених дівчат

Голос країни
Дан Балан вийшов на сцену в компанії напівоголених дівчат | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/danbalan

Щасливчик!

Поділитися:

Нещодавно у Києві відбувся фінал конкурсу «Міс Україна 2019». Свято краси зібрало гостей в одному з найвідоміших концертних залів країни – Палаці «Україна», а його трансляцію охочі могли переглянути в ефірі телеканалу 1+1.

Усі присутні, а пізніше й телеглядачі, мали змогу насолодитися не лише красою 24-х конкурсанток, але й виступами улюблених виконавців. Так, свої пісні публіці подарували гурт «MOZGI», Оля Полякова, TAYANNAMichelle Andrade, Alekseev і не лише.

Фото: instagram/danbalan

Та чи не найбільше пощастило судді проекту «Голос країни» Dan Balan, адже на сцену він вийшов у компанії напівоголених дівчат. Під його гучні хіти Numa Numa 2, Allegro Ventigo та Hold on Love прекрасні конкурсантки дефілювали у хижих купальниках із повітряними накидками. І в їхній компанії молдавський співак почувався, як удома. І, звісно, не обійшлося без його фірмових танців

Дивися запальний виступ Dan Balan та дефіле красунь у відео:

Більше зіркових новин читай тут:

1. Анна Кошмал чарує природною красою на тлі морського пейзажу

2. Не впізнати! Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж

3. Дженніфер Лопес повторила свій найскандальніший образ 19-річної давнини

4. Розкішні зіркові образи з «Еммі-2019», у які можна закохатися

5. Уже сумує: Катерина Кухар в авто наспівує хіт MARUV

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі