Денис Берінчик: я не сприймаю критику навіть від моєї родини

Танці з зірками
Денис Берінчик розповів про відносини між учасниками та критику

Учасник Танців з зірками дав відверте інтерв'ю.

Поділитися:

На проекті Танці з зірками боксер Денис Берінчик танцює з Катериною Белявською. Заради участі у шоу на телеканалі 1+1 Денис взяв паузу в спорті. В інтерв'ю ELLE.ua боксер розповів, які відносини між учасниками проекту насправді і чому в минулому ефірі він вирішив на всю країну розповісти про особисту трагедію.

Ще виступаючи на Всесвітній серії боксу, ви створювали яскраві шоу. Наприклад, на Олімпіаді в Лондоні після кожної своєї перемоги ви виконували гопак. Як з'явилася ця ідея і що ви цим хотіли сказати?

- Це моя власна ініціатива. Ми - спадкоємці козаків і за допомогою зачісок і танців віддаємо їм дати поваги. У Лондоні нас помітили, підходили і ставили багато запитань. Таким чином я проявив патріотизм.

Останній бій ви провели в червні проти Хосе Луїса Прієто. Через травми взяли паузу в боксі. І тут ми дізнаємося, що Денис Беринчик дебютує на Танцях із зірками на телеканалі 1+1. Відразу виникає два питання: чому ви пішли на цей проект і як тепер поєднуєте реабілітацію з репетиціями?

- Напевно, це амбіції зрілої людини, виклик собі. Я завжди хотів навчитися танцювати. Танці з зірками переконали мене, що це дуже важка праця. Особливо коли за тиждень потрібно повністю поставити номер. А щодо травм - вони є завжди. Рік тому була розірвана суглобова губа, довелося плече закачувати. Коли боліла ліва рука, працював правою. Навантажив праву - тепер вона травмована. Доводиться ретельно розминатися і розтягуватися.

Скільки часу зараз приділяєте танцям і що дається найважче?

- Я тренуюся по три години на день.

Найскладніше для мене - тримати бальну поставу.

 Як ви спрацювалися з Катею Белявскою? 

- Відразу після знайомства я зрозумів: у нас будуть круті підтримки, адже вона мініатюрна і буде літати у мене до третього поверху.

А дружина не ревнує до партнерки?

- Вона ревнувала мене ще й до Каті. Дружина у мене - своєрідний поліцейський.

До чиїх підказок і коментарів щодо танців ви прислухаєтеся?

- Я не сприймаю критику навіть з боку своєї сім'ї. Мені тільки може зателефонувати мама і розповісти, як її вразила драматична історія. Наприклад, наш віденський вальс, в кінці якого героїня полетіла в небо на канатах. Мама хвилюється, що я це все пропускаю через себе, переглядає кожен танець по 30 разів і постійно плаче.

Минулий ефір Танців із зірками був присвячений переломним етапам в житті учасників. Всіх вразило ваше відверте зізнання про втрату новонародженого сина. Зараз це шоу саме рейтингове в країні, а значить, його дивиться велика кількість людей. Чому ви вирішили розповісти про свою трагедію такої широкої аудиторії?

- У мережі були фотографії вагітної дружини. Потім на місяць ми пропали, а повернулися вже без живота і без дитини. І нас засипали питаннями. Я виставив фотографію в Instagram, потім пройшло 9 днів, 40. Це все було відомо до проекту на телеканалі 1+1. Якщо люди хочуть знати інформацію - чому б і ні. Ми ж відштовхуємося від правди і відкритості.

Я не хочу нікого з себе зображати і приміряти маски. Я такий який є.

Судді відзначають ваш прогрес. Катерина Кухар каже, що у вас є такий потенціал, про який ви самі не здогадуєтеся. А ви відчуваєте зростання? Що змінилося за три тижні?

- Я знав, що все буде добре. Що буду від танцю до танцю, як від бою до бою, прогресувати. Зміни бачать близькі і я сам - по фотографіях, по відео, по підготовці до наступних ефірів. Помічаю за своєю поставою: у мене тепер не вивалюються плечі, я рівно тримаю спину.

Які зараз стосунки між учасниками шоу? Кого вважаєте своїм головним конкурентом?

- Деякі пари подружилися, але всі хочуть до фіналу. Конкуренція посилюється, боротьба почалася. Хоча після минулого ефіру я зрозумів, що суперників у мене стало менше. Тому що якщо в першому випуску хтось танцював на 150 відсотків, то до третього не зміг навіть на 70. Далі фізичне навантаження буде збільшуватися, всі стануть затиснутими, буде крепатура, почнуться травми. Тому потрібно вичавлювати максимум і робити красиві речі на паркеті, такі як підтримки. Хоча вони теж травмонебезпечні, робляться дуже складно і вимагають багато енергії.

Що б ви хотіли станцювати найбільше?

- Я хочу станцювати всі танці. Хочу протриматися до фіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Берінчик мріє станцювати вальс на рингу, а Юрій Ткач – зіграти головну роль в голлівудському фільмі з Джонні Деппом

А якщо не вийде та доведеться покинути проект?

- Тоді піду в тренувальний зал готуватися до зимового бою. Мені є чим зайнятися, так само як і іншим учасникам. Наприклад, Злата Огневич відразу почала на концертах виступати. Але сподіваюся, мої конкуренти дадуть мені можливість пройти в фінал. І тоді доведеться поєднувати бокс і танці. Це дуже складно. Але нехай так і буде.

Ви скучили по рингу? Коли саме відбудеться наступний бій?

- Сильно нудьгувати не встиг, тому що завжди є навантаження, є чим зайнятися і що розвивати. Якщо все буде добре, титульний бій пройде в грудні.

Як ви ставитеся до поразок - на рингу і в житті?

- Ставлюся нормально, тому що знаю: у медалі є дві сторони. Кожен хоче бути першим, а це неможливо. Багато хто говорить, що такий настрій неправильний. Але мені так легше приймати програш.

Я бачив спраглих перемоги, які програвали, плакали, а потім соромилися своїх сліз.

Це правда, що ви ніколи нічого не плануєте?

- Так, я боюся планувати, навіть на день. Наприклад, сьогодні я приїхав на тренування, ввечері зібрався кудись, але мені приходить SMS, щоб я був на примірці. У мене плаваючий графік, в якому SMS може змінити весь день. Хоча в основному це постановки-тренування-репетиції. Зараз мій графік спрямований на танці і ні на що більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берінчик у вишиванці підтримав Усика перед боєм

Який танець виконають Денис та Катя у новому ефірі Танців з зірками - поки залишається у таємниці. Не пропустіть яскравий ефір шоу Танці з зірками вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі