Берінчик у вишиванці підтримав Усика перед боєм

Танці з зірками

Учасник Танців з зірками розповів про роль Олександра Усика у його спортивній кар’єрі.

Поділитися:

Український боксер Олександр Усик здобув перемогу у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії проти росіянина і став абсолютним чемпіоном світу. Одним із перших підтримав колегу перед боєм учасник , боксер Денис Берінчик. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші досягнення нового учасника Танців з зірками Дениса Берінчика

Сьогодні важливий день для вболівальників великого боксу. Олександр Усик зустрінеться з Муратом Гассієвим. І ми в підтримку Усика зробимо декілька ударів і бій з тінню, - сказав Берінчик у відео. 

В одному зі своїх інтерв’ю Денис Берінчик зізнався, що дякуючи зауваженню Олександра Усика, він став успішним боксером. Олександр порадив Денису не запізнюватись на тренування і вжодному разі їх не пропускати. Після цього Денис виграв срібну медаль на Чемпіонаті світу з боксу в 2011 році і завоював ліцензію на Олімпійські ігри.

Нагадуємо, що вже цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон Танців з зірками. З ким танцюватиме Денис Берінчик - поки залишається у секреті. Суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі усіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія зізнався, як підтримує ідеальну фізичну форму

 

Новини по темі