Денис Берінчик мріє станцювати вальс на рингу, а Юрій Ткач – зіграти головну роль в голлівудському фільмі з Джонні Деппом

Танці з зірками
Про що мріють зірки танців з зірками

Учасники шоу «Танці з зірками» долучились до арт-марафону #МояДитячаМрія.

Поділитися:

У суботу, 8 вересня, в Києві, учасники танцювального шоу «Танці з зірками» долучились до марафону #МояДитячаМрія у рамках фестивалю Family Day.

Місія арт-марафону – зібрати 100 000 дитячих мрій і на новорічні свята запустити їх у космос за допомогою світлового променю.

Надихнути дітей на мрії завітали учасники проекту «Танці з зірками»: телеведучий Руслан Сенічкін та його партнерка Яна Цибульська, боксер Денис Берінчик і Катерина Белявська, учасник минулого сезону, актор і гуморист Юрій Ткач, а також учасниця конкурсу «Міс світу 2016», партнерка на Танцях з зірками телемандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух «Здійсни мрію» у Одесі. Учасники арт-марафону розповіли про свої мрії

Боксер Денис Берінчик мріє станцювати вальс на рингу, а актор Юрій Ткач – зіграти головну роль в голлівудському фільмі з Джонні Деппом.

Розповіді зірок про їхні мрії – перемога в шоу і над собою, здоров'я всіх людей на землі, вальс на боксерському рингу, будинок мрії, мир в Україні –  надихнули гостей поділитися заповітними бажаннями. Також діти змогли переконатись, на прикладі знаменитостей, що мрії можуть втілитися у життя.

Телеведучий Руслан Сенічкін хотів бути водієм тролейбуса.

«На малюнку я поєднав мою дитячу мрію з теперішньою. В дитинстві я мріяв стати водієм зеленого тролейбуса, а зараз мрію танцювати, тому намалював зелений тролейбус, який їде на Танці з зірками», - каже Сенічкін.

Намалювавши мірї, учасники танцювального шоу показали хіп-хоп. А після танцю Руслан Сенічкін пригостив гостей зефіром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома британська ілюстраторка Еліна Елліс приєдналася до проекту Здійсни мрію

Впродовж дня діти могли ще й озвучити свою мрію у мікрофон.

Протягом дня зібрали 397 малюнків мрій. Серед них були і мрії стати котом, і мати армію міньйонів. Однак багато дітей говорили про бажання миру в країні.

Долучитися до арт-марафону може кожен. Для цього треба намалювати свою мрію і розмістити малюнок в соцмережах з хештегом #МояДитячаМрія.

Нагадаємо, арт-марафон відбудеться у семи містах України. Усі зібрані малюнки сфотографують і за допомогою спеціальних технологій пізніше створять промінь, який заради здійснення бажань, запустять у космос.

Новини по темі