Дмитра Дікусара порівняли з Леонардо Ді Капріо: «Дайте вже йому заслужений кубок»

Танці з зірками
Дікусара порівняли з Леонардо Ді Капріо і попросили дати вже йому кубок

Ніч кінофільмів у п'ятому ефірі шоу "Танці з зірками" збентежила всіх прихильниць знаменитого хореографа.

Поділитися:

В п'ятому ефірі олімпійська чемпіонка Ольга Харлан у парі з Дмитром Дікусаром повторили на головному паркеті країни знамениту сцену із легендарного "Титаніка". Прикметно, що перед виступом Ольга зачитала коментарі із соцмереж, в одному із яких прихильники порівняли Дікусара із Леонардо Ді Капріо. Як відомо, голівудський актор, попри низку популярних кинострічок та кінонагород, довго не отримував найжаданішу акторську відзнаку — статуетку "Оскара". Ця ситуація вже стала навіть мемом: актор постійно номінувався та щоразу нагороду отримував інший актор. Фани Лео полегшено видихнули у 2016-му, коли Ді Капріо нарешті забрав свій "Оскар" за найкращу чоловічу роль.

Харлан Дікусар фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОльга Харлан у "Танцях з зірками": "Я поїхала на свою четверту Олімпіаду і повернулася без нічого, згадую це, як пекло"

Прихильники Дікусара вочевидь провели паралелі із участю знаменитого хореографа у проєкті "Танці з зірками" і вважають, що винагорода цьогоріч має бути у Дмитра. В цьому переконана і його партнерка, Ольга Харлан:

Він вже давно його [кубок] заслужив, і я зроблю все, щоб він його отримав.

Варто зауважити, що Ольга і справді докладає максимальних зусиль і, як результат, їхня пара в топі турнірної таблиці. Минулого тижня Дмитро відзначив старання спортсменки, подарувавши їй квіти за першу "вісімку".

Харлан Дікусар фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОльга Харлан зізналася, що була ще офіційно в шлюбі, коли завела роман з італійцем Луїджі

Дмитро дуже тепло відгукується про Ольгу:

Вона – сонце в нашій парі. Дисциплінована, спортсменка, дуже добра, дуже гарна.

Харлан розповіла, що познайомилася з батьками Дмитра і зазначила, що він схожий на маму та дуже турботливий. Дивіться чуттєвий вальс у виконанні пари Ольги Харлан та Дмитра Дікусара:

Новини по темі