Ольга Харлан у "Танцях з зірками": "Я поїхала на свою четверту Олімпіаду і повернулася без нічого, згадую це, як пекло"

Танці з зірками
Ольга Харлан про поразку на Олімпіаді і шлях до перемоги у "Танцях з зірками"

Третій ефір у шоу "Танці з зірками" присвячений року, що змінив життя. Фехтовальниця Ольга Харлан згадала свою поїздку на Олімпіаду 2020.

Поділитися:

Ольга Харлан — українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка 2008 року, шестикратна чемпіонка світу і восьмикратна чемпіонка Європи, чемпіонка Європейських ігор, срібна і бронзова призерка Олімпіади 2016 року, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, заслужений майстер спорту України. Тільки після цього вступу стане зрозумілий весь біль знаменитої української спортсменки:

2021 рік змінив моє життя. Я поїхала на свою четверту Олімпіаду і повернулася без нічого. Я програла один бій – згадую це, як пекло. Перше, що я собі сказала – я не хочу більше ніколи в житті фехтувати.

Харлан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОлімпійська чемпіонка Ольга Харлан: про поразку в Токіо, бажання пожити без шаблі та шалену підтримку вболівальників

Ольга довго аналізувала свою поразку і відверто розповідає:

Я перегоріла. Я не справилася.
Цей програш змусив мене переоцінити моє життя і я дуже рада, що зараз знаходжусь на «Танцях з зірками». Це мій тайм-аут в спортивній кар'єрі і мій персональний старт. Для мене це можливість показати себе і подивитися на себе без шаблі та без маски. Я хочу бути різною: красивою та ніжною. І я дуже хочу перемогти. Це шоу розбудило в мені спортивну злість.

Партнер Харлан, знаменитий хореограф Дмитро Дікусар впевнений у своїй зірковій партнерці:

Оля вміє підійматися і йти вперед.

Харлан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасниця «Танців з зірками» Ольга Харлан прокоментувала свій костюм та низькі оцінки суддів

Новини по темі