Дмитро Комаров відповів на критику свого виступу у Танцях з зірками

Танці з зірками

Прихильники популярного ведучого підтримали його починання у танцях.

Поділитися:

Минулої неділі, 27 серпня, ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров уперше продемонстрував шанувальникам результат тривалих танцювальних тренувань. У першому випуску Танців з зірками він разом зі своєю партнеркою Олександрою Кучеренко виконав румбу.

Попри те, що ведучий отримав деякі зауваження від суддів«Чорний лебідь» Катерина Кухар зізналася, чому вона така вимоглива до учасників Танців з зірками шоу, він не втратив наснаги та продовжує наполегливо готуватися до наступного ефіру, що відбубеться 3 вересня о 21.00.

«Дякую всім, хто мене підтримав, зрозумів і головне – адекватно сприйняв та оцінив мою роль у цьому проекті. Проекті крутому, неймовірно складному, передусім з організаційного погляду. Подивившись на велике прямоефірне шоу ще й очима учасника, я ще більше пишаюся нашою плюсівською командою. Це не просто робота – це подвиг для кожного, хто забезпечує організацію прямого ефіру, працюючи по 15-18 годин на добу. Повірте мені – для всіх, хто робить це шоу, на його період життя перетворюється в цілодобову, дуже важку і відповідальну оранку. Але ви, глядачі, не повинні це помітити. В жодному разі. Біля екрану ви повинні відпочивати», - написав Комаров на своїй сторінці у Фейсбук.

І я буду щасливий, якщо подивившись в Танцях з зірками на «клишоногого Комарова» якась дитина попросить батьків записати її до танцювальної школи, а якийсь дорослий візьме і запишеться сам. Я хочу на своєму прикладі показати: не вміти і вчитися не соромно, а боятися негативних коментарів не потрібно. Важливо йти вперед через «не можу», «не вмію» та інші «не», – зізнався ведучий.

Тим часом численні прихильники Дмитра Комарова висловлюють йому слова підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що Комаров, Шоптенко, Холоденко та Скічко думають про своїх партнерів

Новини по темі