До сліз: Могилевська зворушила виступом, присвяченим Кузьмі

Танці з зірками
Наталя Могилевська вразила душевним виступом, присвяченим Кузьмі (відео)
@nataliya_mogilevskaya

Співачка вразила душевним виступом на Танцях з зірками.

Поділитися:

Учора, 7 жовтня, співачка, переможниця минулого сезону Наталя Могилевська стала співведучою Юрія Горбунова у сьомому ефірі шоу. Вона зустрічала танцювальні пари на зірковому балконі, підтримувала їх та, як сама зазначила, мотивувала. Співачка чудово розуміє, як мріють про перемогу ті, хто щодня докладає максимум зусиль, щоб гідно виступити у прямому ефірі та полонити серця глядачів і суддів. Тож Наталія, яка свого часу підкорила головний паркет країни, прихопила з собою яскраву нагороду шоу – кубок – та вручала її кожній парі для пам’ятного «фото переможця».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya) on

До того ж Могилевська знову вийшла на паркет та виконала душевну пісню Personal Jesus, присвячену своєму другові, лідеру гурту Скрябін Андрію Кузьменкові.

«Я вийшла на паркет улюбленого шоу, щоб виконати одну з найбільш знакових пісень у моєму житті.

Кузьма був моїм кумиром. Він був дуже справжнім. Я цього не розуміла. Через 10 років після того, як ми припинили працювати в Шансі, я подзвонила йому і сказала: «Я хочу попросити в тебе пробачення, якщо якимось-чином образила тебе». Кузьма сказав: «Ти що! Все гаразд!». Через два місяці його не стало.

Він був людиною, яка ніколи не показали би, що всередині щось не так. Завжди як пожартує! Але що стояло за цим гумором, якої глибини переживання! Ніхто насправді не встиг його розгледіти.

Останні роки він був дуже схвильований тим, що відбувається в країні. І я впевнена, що сьогодні йому було б багато що сказати. Але він не може. І це є основна ідея номеру – хотів би сказати, але не можу. До нас приєднався фонд Відчуй – і зі мною на сцену вийдуть діти, які не чують. Вони покажуть руками лист Кузьми до українців».

Опісля на You-Tube Наталі Могилевської з’явилося не менш щемливе відео на цю ж пісню. Прихильники приємно вражені новою роботою співачки. «Музика, слова, кліп – все, в ідилії переплітаючись, створило чарівний спогад про улюбленого Кузьму. Дякую Вам, Наталю. Божественно красиво», «Дуже зворушливо, до сліз», «Дуже чуттєва, зворушлива пісня! Спасибі Наталії за щире виконання», «Слова, мелодія, голос прямо в душу... Наталю, дякую  за вашу щирість і таку душевну роботу», — пишуть вони у коментарях до відео.

Новини по темі