Зірки 1+1 взяли участь у створенні фотоабетки мови жестів

Зірки 1+1 взяли участь у створенні проекту «Зіркова абетка»

«Зіркова абетка» зверне увагу на проблеми людей з вадами слуху.

Поділитися:

Зірки 1+1 взяли участь у фотопроекті «Зіркова абетка», який звертає увагу на проблему людей з вадами слуху та тих, хто втрачає слух, – а це понад 3 мільйони українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжні Мавки! Осадча, Кухар та Єфросиніна зачарували казковими образами

У фотопроекті взяли участь тренери Голосу країни Сергій Бабкін та Джамала, тренер Голосу. Діти MONATIK, випускник Голосу країни Constantine, судді та ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Володимир Зеленський, Євген Кошовий та Настя Каменських, ведучий Танців з зірками Юрій Горбунов, учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко, судді проекту Модель XL Катя Осадча та Андре Тан, ведуча Маша Єфросиніна, співаки ONUKA, Дмитро Шуров, Юлія Саніна та інші. На світлинах зірки мовою жестів показували букви українського алфавіту. 

«Зіркова абетка» – це один з багатьох проектів, які команда Gres Todorchuk реалізовує для в рамках ініціативи «Коли тиша заговорила» ГО «Відчуй». За статистикою кожен дев'ятий українець втрачає слух і часто про це не здогадується. Жестовою мовою говорять понад 250 000 українців, але його не вчать у школах навіть на базовому рівні. Засновники «Відчуй» Людмила і Андрій Пишні вірять, що це можливо змінити. Команда проекту «Зіркова абетка» хоче, аби одного дня кожен з нас знав, як сказати жестовою мовою «привіт» і «дякую». Так, кожен, хто втрачає слух, зможе знайти розуміння і підтримку.

Фото: facebook.com/grestodorchuk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK розповів про майбутній концерт на НСК Олімпійський та новий альбом

Новини по темі