Другий прямий ефір «Танців з зірками»: хто першим залишить шоу в цьому році?

Танці з зірками

Вже цієї неділі о 21.00 на телеканалі «1+1» відбудеться другий прямий ефір легендарного оновленого проекту «Танці з зірками» та розпочнеться голосування за улюблену пару.

Поділитися:

Під час минулого випуску жодна пара не залишила паркет. Проте вже 2 вересня стане відомо, хто з учасників стане лідером випуску, а хто залишить проект за результатами оцінок суддів Влада Ями, Катерини Кухар та MONATIK, а також SMS і телефонного голосування глядачів.

Ведучим балкону цього разу стане торішній учасник «», улюбленець глядачів, комік та актор Юрій Ткач. Артист першим почує враження учасників після виступів та розпитає їх про емоції від оцінок суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач викрав кубок Танців з зірками

Зіркові учасники готуються підкорювати нові танцювальні стилі. Так, холостяк Іраклі Макацарія разом з партнеркою Яною Заєць знову «запалять» паркет, але на цей раз вже іншим танцем − енергійним квікстепом, під усім відому пісню Френка Сінатри «New York, New York».

Виконання пасадоблю цього разу перейде до іншої пари − Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової. Учасники тренуються щосили, аби перевершити успіх минулого ефіру.

Телеведуча Леся Нікітюк та Максим Єжов вже тиждень освоюють техніку вальсу. Попри те, що Леся травмувала лікоть і лікарі порекомендували їй не тренуватися 3 дні, пара продовжує працювати над своїм номером. Цей же танець обрали Денис Берінчик та Катерина Бєлявська, які виконуватимуть вальс під народну українську пісню. Глядачі зможуть оцінити, чий варіант кращий.

Michelle Andrade та Женя Кот не припиняють інтригувати підписників у соціальних мережах своїм наступним номером, постійно публікуючи відео з тренувань. Цим таємничим танцем стане ліричний хіп хоп. Схожий стиль обрали собі Павло Зібров та Марія Шмєльова.

Аніта Луценко та Олександр Прохоров нещодавно запустили танцювальний флешмоб та готуються до пристрасного аргентинського танго. Микола Тищенко з Наною продемонструють інший варіант цього танцю − класичне танго.

Маша Єфросиніна та Максим Леонов підготували нову танцювальну історію. Вони підкорюватимуть серця прихильників запальною самбою. Пара Оксани Марченко і Дмитра Чапліна обрали стиль фьюжн.

Злата Огнієвич та Дмитро Жук надихнулись запальним джайвом і репетирують свою інтерпретацію. А Павло Вишняков та Юля Сахневич затанцюють у ритмі сальси. А от Слава Камінська з Ігорем Кузьменком минулого ефіру не виступали через сильну травму, яку співачка отримала під час репетицій першого номеру. Чи станцюють вони цього разу, дізнаємося вже найближчим часом.

Лідерам минулого ефіру Руслану Сенічкіну та його партнерці Яні Цибульскій дещо важче. Вони готуються здивувати глядачів темпераментним фокстротом. Чи вдасться парі станцювати фокстрот і зберегти лідерство, дивіться вже цієї неділі, 2 вересня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Другий сезон «Танців з зірками» успішно стартував минулої неділі в ефірі телеканалу «1+1» з часткою 18.5% за аудиторією 18-54 (Україна) і 22.1% - за 18-54 (50К +). Прем'єрний випуск проекту став кращою розважальною програмою літа на українському телебаченні.

Відкрито продаж квитків на ефіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна показала, як голується до другого ефіру шоу

Новини по темі