Танці з зірками 2 випуск онлайн – прямий ефір 02.09.2018

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 2 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

26 серпня о 21.00 на каналі 1+1 стартував новий сезон легендарних Танців з зірками. І вже 2 вересня дивіться другий ефір популярного шоу. У прямому ефірі глядачі можуть побачити онлайн, як запалять паркет відомі українські зірки разом із найкращими танцівниками.

Нагадаємо, що на головний паркет країни вийдуть грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки й тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка гурту НЕАНГЕЛИ Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Леся Нікітюк та Оксана Марченко, співак Павло Зібров та ведучий ранкового шоу Руслан Сенічкін.

Саме в другому прямому ефірі ви нарешті дізнаєтеся, хто першим залишить паркет у цьому сезоні Танців.

І знову відкрив шоу Іраклі Макацарія разом зі своєю партнеркою -  срібною призеркою шоу танцюють всі -  Яною Заєць! Іраклі понад усе прагне розтопити серце безжальної Катерини Кухар.

Другою на паркет вийшла пара, яка стала рекордсменами YouTube. Народна зірка, екс-ведуча шоу Орел і Решка Леся Нікітюк, яка пообіцяла помститися Владу за те що минулого ефіру він обізвав її драбиною, та її партнер Максим Єжов. 

Третьою вийшла на головний паркет країни Аніта Луценко - обличчя шоу Зважені на щасливі. Відома фітнес-тренер та її партнер Олександр Прохоров вирішили станцювати пристрасне аргентинське танго.

В мережі цю пару назвали найскандальнішою. Четвертими на паркет вийшли ресторатор Микола Тищенко та його партнерка NANA. Вони станцювали неймовірно гаряче танго. 

Їх називають найсексуальнішою парою нашого сезону, проте насправді в житті Мішель дуже сором’язлива. Та це не заважає їй дихати у спину конкуренткам Маші Єфросініній та Златі Огнєвіч. Тим паче коли поруч з нею найбажаніший партнер нашого проекту  - Женя Кот! Цього разу Мішель та Женя станцювали ліричний хіп хоп. 

Тепер вже точно можна сказати, що Ілона Гвоздьова спеціалізується на коміках. І якщо з Ткачем вона не перемогла, то з Ласточкіна вона вирве все пір’я заради  перемогти. У другому ефірі пара виконала пасадобль. 

Найекстравагантніша пара нашого проекту, олімпійський чемпіон та його татуйована партнерка покажуть Тищенку, як це займатися коханням на сцені! Пара станцювала віденський вальс.  

Маша Єфросиніна спокійно могла би поборотися на нашому проекті з Анітою Луценко за звання найнебезпечнішої конкурентки сезону. Сьогодні Маша та її партнер, віце-чемпіон світу в латиноамериканській програмі, Макс Леонов виконали самбу.

Павло Зібров та чемпіонка України зі спортивних бальних танців Марія Шмельова здивували усіх запальним виконанням хіп хопу!

Її називають найгарнішою співачкою української сцени, золотий голос -  Злата Огнєвіч та її пристрасний партнер Дмитро Жук підготували особливу румбу, яка нікого не залишить байдужим!

Він став головним відкриттям минулого ефіру. За лаштунками його вже називають «сірим кардиналом» нашого шоу і пророкують місце у фіналі. Брюсь Уілліс по-українськи, зірка серіалу Опер по виклику, актор  - Павло Вишняков та його партнерка Зірка шоу танцюють всі – Юля Сахневич виконали сальсу. 

На виступ Оксани країна чекала весь тиждень! Минулого ефіру судді розкритикувати її танець, бо їй завадило хвилювання. Вона сумлінно тренувалася, аби здивувати суддів сьогодні. Телеведуча Оксана Марченко і  її партнер – віце-чемпіон світу з латиноамериканської програми Дмитро Чаплін виконали ф’южн. 

Через травму Слава Камінська була дискваліфікована згідно з правилами, які діють у всьому світі! Гроші, які ви витратили на голосування, вже завтра продюсери шоу передадуть на благодійність!

Минулого тижня ця пара стала лідером у турнірній таблиці та викликала справжній фурор в мережі. Руслан Сенічкін та Яна Цибульська в другому ефірі Танців з зірками виконали фокстрот.

Новини по темі