Другий прямий ефір «Танців з зірками»: приготуйтеся до голосування за улюблену пару!

Танці з зірками

Вже цієї неділі, 2 вересня, о 21-00 розпочнеться другий ефір легендарного оновленого шоу на 1+1 та відкриється голосування за пари

Поділитися:

Під час минулого випуску жодна пара не залишила паркет. Проте, вже 2 вересня пари почнуть залишати Танці з зірками. Після завершення другого ефіру стане відомо, хто з учасників стане лідером випуску, а хто - програє. Визначити це допоможуть оцінки суддів Влада Ями, Катерини Кухар та MONATIK, а також результати SMS і телефонного голосування глядачів.

Ведучим балкону цього разу стане торішній учасник «», улюбленець глядачів, комік та актор Юрій Ткач. Він першим розпитає учасників про їх враження від виступів та запитає про емоції від оцінок суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач викрав кубок Танців з зірками

Зіркові учасники готуються підкорювати нові танцювальні стилі. Холостяк Іраклі Макацарія разом з партнеркою Яною Заєць знову «запалять» паркет, але на цей раз вже іншим танцем − енергійним квікстепом під пісню Френка Сінатри New York, New York.

Виконання пасадоблю цього разу перейде до іншої пари − Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової. Учасники тренуються щосили, аби перевершити успіх минулого ефіру.

Телеведуча Леся Нікітюк та Максим Єжов вже тиждень освоюють техніку вальсу. Попри те, що Леся травмувала лікоть, і лікарі порекомендували їй не тренуватися 3 дні, пара продовжує працювати над своїм номером.

Цей же танець обрали їхні конкуренти – Денис Берінчик та Катерина Бєлявська, які виконуватимуть вальс під народну українську пісню. Тож глядачі зможуть оцінити, чий варіант був кращий.

У свою чергу, Michelle Andrade та Женя Кот не припиняють інтригувати підписників у соціальних мережах своїм наступним номером, постійно публікуючи відео з тренувань. Цим таємничим танцем стане ліричний хіп хоп. Схожий стиль, але більш енергійний, обрали собі Павло Зібров та Марія Шмєльова.

Аніта Луценко та її партнер Олександр Прохоров, які зовсім нещодавно запустили танцювальний флешмоб, готуються до пристрасного аргентинського танго. Микола Тищенко з Наною продемонструють телеглядачам інший варіант цього танцю − класичне танго.

Маша Єфросиніна та Максим Леонов підготували для глядачів «1+1» нову танцювальну історію. Вони підкорюватимуть серця прихильників запальною самбою. Оксана Марченко і Дмитро Чаплін обрали стиль фьюжн. А Злата Огнєвіч та Дмитро Жук надихнулись запальним джайвом. Павло Вишняков та Юля Сахневич затанцюють у ритмі сальси.

А от Слава Камінська разом з танцівником Ігорем Кузьменком минулого ефіру не виступали через сильну травму, яку співачка отримала під час репетицій першого номеру. Чи станцюють вони цього разу, ми дізнаємося вже найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська не вийшла на паркет Танців з зірками

Лідерам минулого ефіру Руслану Сенічкіну та Яні Цибульскій дещо важче. Вони готуються здивувати темпераментним фокстротом, що славиться складною технікою виконання. Чи вдасться парі станцювати фокстрот і зберегти лідерство, дивіться вже цієї неділі, 2 вересня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Другий сезон «Танців з зірками» успішно стартував минулої неділі в ефірі 1+1 з часткою 18.5% за аудиторією 18-54 (Україна) і 22.1% - за 18-54 (50К +). Прем'єрний випуск проекту став кращою розважальною програмою літа на українському телебаченні.

Відкрито продаж квитків на ефіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна показала, як готується до другого ефіру Танців з зірками

Новини по темі