Прем’єра «Танців з зірками» на «1+1»: став відомий склад зіркових пар проекту

Танці з зірками
Перший ефір Танців з зірками 2018

Вчора на телеканалі «1+1» відбулась довгоочікувана прем'єра другого сезону оновлених «Танців з зірками».

Поділитися:

Другий сезон «Танців з зірками» успішно стартував із часткою 18.5% по аудиторії 18-54 (Україна) та 22.1% – по 18-54 (50К+). Прем’єрний випуск проекту став найкращою розважальною програмою літа на українському телебаченні.

Рейтинг шоу склав 5.3% та 5.9% (18-54 Україна/ 18-54 50К+), що стало найвищим показником для розважальних програм на українському телебаченні з початку літа. Також програма із значним відривом лідирувала у слоті показу.

Середня аудиторія програми (rat# 4+) становила 1.9 млн глядачів, а загальне охоплення телевізійної аудиторії (rch# 4+) склало близько 5.9 млн глядачів.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову в першому ефірі за традицією склала співачка і тренер «Голосу країни» Тіна Кароль. А ведучим балкону став популярний український артист DZIDZIO.

Виконання танцювальних композицій оцінювали тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар та хореограф Влад Яма.

Розпочався ефір грандіозним номером-відкриттям, в якому одночасно станцювали всі зірки нового сезону . У цьому номері глядачі вперше побачили, які танцівники склали пари зірковим учасникам. У пару до Іраклі Макацарія стала танцівниця Яна Заєць, Маша Єфросиніна танцюватиме із Максом Леоновим, Денис Берінчик – із Катериною Бєлявською, Аніта Луценко стане у пару з Олександром Прохоровим, Ігор Ласточкін – із Ілоною Гвоздьовою, Слава Камінська – із Ігорем Кузьменко, Павло Вишняков – із Юлею Сахневич, Michelle Andrade – із Євгеном Котом, Микола Тищенко – із Наною, Злата Огнєвіч – із Дмитром Жуком, Леся Нікітюк – із Максом Єжовим, Оксана Марченко – із Дмитром Чапліним, Павло Зібров – із Марією Шмельовою, а Руслан Сенічкін танцюватиме із Яною Цибульською.

Першими вийшли на паркет та виконали пристрасний пасадобль Іраклі Макацарія та Яна Заєць. Гаряча пара показала справжню кориду у прямому ефірі «1+1».

«Кращого початку я і уявити собі не міг – Яна із вогняним волоссям та пристрасний Іраклі. Ви пекуча суміш, вогонь та небезпека. Я навіть не знаю, чого чекати від вашої пари далі», - прокоментував MONATIK.

Michelle Andrade та Євген Кот під дощем виконали сексуальну бачату, за що отримали схвальні відгуки від судей.

«Мені можна до вас? – с гумором прокоментував Влад Яма. - У вас з першого ефіру виникла повна органіка, настільки ви відчуваєте один одного. Можливо, у стегнах треба було показати більше амплітуди, але виступ був дуже смачним».

Пара Слави Камінської та Ігоря Кузьменко не змогла вийти на паркет у першому ефірі через травму спини співачки, яку вона отримала під час тренувань. До останнього зірка за допомогою лікарів намагалась подолати біль, аби показати танець, який вони з партнером готували довгий час. Ведучий Юрій Горбунов наголосив, що за правилами проекту, будь-яка пара має право пропустити лише один ефір. Якщо ж буде пропущено більше ефірів, учасники змушені будуть залишити шоу.

«Сподіваюсь, що Слава видужає до наступного ефіру, та ми покажемо високий клас», - підтримав свою партнерку переможець минулого сезону проекту Ігор Кузьменко. Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова виконали запальний джайв під пісню гурту ВВ «Танці», перевтілившись у вуличного хулігана та працівницю музею мистецтв.

«Несерйозний Ігор Ласточкін серйозно підготувався до першого ефіру. М’які батмани та турлянчики були відпрацьовані блискуче», - сказала Катерина Кухар, а Влад Яма навіть продемонстрував ідеальне виконання танцювального руху кік бол чендж .Ще одним яскравим номером став виступ Миколи Тищенка та Нани. Зіркова пара виконала запальну сальсу в імпровізованому суші-барі. М’язистий Микола «готував» суші прямо на напівоголеній Нані, яка лежала на столі. Пара показала справжній танець із перчинкою, що не могли не оцінити судді.

«Я як і мільйони жінок хотіла назвати вас Зевсом. Але після Вашого танцю стало очевидним, що Ви Ерос.

Танець – це мистецтво, а не «вульгаріте».

Невже Ви забули мої правила з приводу фривольностей на паркеті?» - сказала Катерина Кухар.

Руслан Сенічкін та Яна Цибульська показали глядачам «Танців з зірками» запальний хіп-хоп під пісню MONATIK «То, от чего без ума», під час виконання якого танцювали на спортивних бігових доріжках. «Друзі, так не чесно. Тут все чудово! Руслан, ти такий теплий, що хочеться притулись. Ти ритмічний, харизматичний, і партнерка у тебе чудова», - сказав MONATIK.

Завершила прем’єрний випуск своїм виступом тренер «Голосу країни» Тіна Кароль, виконавши пісні «Мужчина моей мечты» та «Ніжно». Зіркові учасники нового сезону проекту виступали під живе виконання музичних композицій зірками «Голосу країни» Віри Кекелії, Романа Дуди, Марти Адамчук, Каті Корецької, LAUD, Анастасії Прудіус, Павла Палійчука та оркестру «Танців з зірками».

Нагадаємо, що в першому ефірі ніхто з учасників не покинув проект. Проте, вже наступного ефіру глядачі шляхом SMS і телефонних дзвінків зможуть голосувати за своїх фаворитів. Завдяки глядацьким голосам та оцінкам суддів хтось із учасників стане фаворитом ефіру, а хтось залишить проект.

Наступний випуск нового сезону легендарного оновленого проекту «Танці з зірками» можна побачити наступної неділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Відкритий продаж квитків на ефіри.

Новини по темі