Джамала та Стас Горуна натхненно прокоментували свою участь у «Танцях з зірками» після того, як покинули шоу на 7 тижні

Танці з зірками
Джамала та Станіслав Горуна прокоментували свою участь у Танцях з зірками
Instagram/iamhoruna

Минулого ефіру «Танців з зірками» шоу покинули одразу 2 пари: Джамала та Антон Нестерко і Стас Горуна та Даніелла Преап. Як зірки це коментують?

Поділитися:

На 7-му ефірі «Танців з зірками» шоу покинули 2 пари: Джамала та Антон Нестерко і Стас Горуна та Даніелла Преап. Після того, як перші емоції вляглися, зірки дали власні оцінки своєму виходу з проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в сьомому ефірі (ВІДЕО)

Джамала у соцмережі написала емоційний пост про участь у «Танцях з зірками».

Співачка ділиться своїми враженнями:

І я знову перемогла!!! Перемогла у змаганні зі стереотипами й упередженнями. Я довела собі та вам, що можна бути одночасно співачкою, мамою, можна виграти всі вокальні конкурси. Але все ж ризикнути, випробувати себе та прийти на танцювальний! Без жодного танцювального бекграунду. За два-три дні опановувати абсолютно новий стиль, нову роль!

Джамала щиро подякувала партнеру Антону Нестерко і зізналася, що буде ревнувати його до нової партнерки, якщо він братиме участь у «Танцях з зірками» наступного року. А ще співачка вражена надзвичайно високим рівнем майстерності свого партнера. Джамала подякувала всім, хто за неї вболівав та відправляв СМС, а також творцям шоу. А ще зізнається – на паркеті зуміла знайти друзів, один з яких – Стас Горуна, що покинув шоу разом з нею. Дивіться останній танець Джамали та Антона Нестерка на "Танцях з зірками":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про контракт від продюсера Мерайї Кері та Вітні Хюстон: "Такій людині не відмовляють, але я не мала права одружуватися, народжувати, змінювати колір волосся..."

Каратист, бронзовий призер Олімпіади в Токіо Станіслав Горуна теж написав пост-підсумок про «Танці з зірками».

Він так само, як і Джамала, подякував вболівальникам та тим, хто створює таке грандіозне шоу. Про себе Горуна зізнається:

Танці для мене – виклик! А танці на всеукраїнському телевізійному проєкті – 100 разів такий виклик! Максимальний вихід з зони комфорту. Це дуже класна і насичена історія, досвід і емоції.

Дивіться фінальне танго від Станіслава Горуни та Даніелли Преап: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Горуна про завершення кар'єри каратиста: "Хотілось би стати президентом"

Яка ж пара наступною покине "Танці з зірками"? Дізнаєтеся вже наступної неділі, 24 жовтня. Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі