Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в сьомому ефірі (ВІДЕО)

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: виступи учасників у сьомому ефірі (відео)

Сьогодні, у сьомому ефірі шоу "Танці з зірками", вечір Хітів українських зірок, пари танцювали під спів відомих виконавців! Дивіться, як зірки танцювали та ділилися особистим на паркеті.

Поділитися:

Темою сьомого ефіру шоу "Танці з зірками" став вечір Хітів українських зірок! Також сьогодні екватор нашого шоу. Пари танцювали під живий спів відомих виконавців. Як це в них вийшло і хто з зірок прийшов своїм співом підтримати колег? Давайте дивитися! Нагадуємо, що квитки на прямі ефіри можна придбати за посиланням: ticketsbox.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в шостому ефірі (ВІДЕО)

Сьомий ефір розпочався традиційним номером-відкриттям. Цього разу паркет розігрівала Оля Полякова, яка була і ведучою зіркового балкону. Дивіться, як феєрично Полякова відкрила ефір:

Станіслав Горуна та Даніела Преап

Олімпійський призер з карате станцював танго під пісню Shum у виконанні гурту Go-A, який представляв нашу країну на Євробаченні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Горуна про завершення кар'єри каратиста: "Хотілось би стати президентом"

МELOVIN та Єлізавета Русіна

Сьогодні ця пара радувала глядачів румбою. Артем Пивоваров заспівав для них пісню "Собирай меня". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MELOVIN зробив тату на честь мами до Вечора Кумирів на "Танцях з зірками": "Мама, я тебе обожнюю"

Джамала та Антон Нестерко

Джамала постала сьогодні у дуже неочікуваному стилі. З Антоном Нестерком вона танцювала... хіп-хоп під пісню Alyona Alyona. Дивіться цей танець:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про контракт від продюсера Мерайї Кері та Вітні Хюстон: "Такій людині не відмовляють, але я не мала права одружуватися, народжувати, змінювати колір волосся..."

KADNAY та Аліна Лі

Ця пара станцювала чуттєвий контемп під пісню "Скрябіна" "Спи собі сама". За допомогою сучасних технологій Кузьма "співав" на цьому паркеті. Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мама 10 років ходила в одній і тій же куртці, щоб я міг займатися музикою", – Дмитро Каднай розповів про маму у Вечір Кумирів на "Танцях з зірками"

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков

В цьому ефірі Олександра Заріцька танцювала пасодобль під пісню "Без неї ніяк" гурту "Без обмежень". Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він розкрив в мені мої бажання", — Олександра Заріцька та Юрій Мєшков розповіли про особливі стосунки

Артур Логай та Анна Кареліна

Сьогодні ця фантастична пара танцювала пристрасну рубму під композицію "Таксі" у виконанні гурту "КАЛУШ" та Хриcтини Соловій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сильнішої любові я не бачив", – Артур Логай розповів про свого дідуся, який 51 рік готує сніданок дружині

Євгенія Власова та Олександр Прохоров

У четверг партнер Євгенії Власової Макс Леонов потрапив у аварію. На щастя, із ним все гаразд, але танцювати йому поки не можна! Тож сьогодні Євгенія танцювала з Олександром Прохоровим котемп під виконання Іриною Білик її хіта "Пливу у човні", і пара на цей ефір отримала імунітет. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Леонов повідомив, як почувається після ДТП та чи вийде на паркет «Танців з зірками»

Костянтин Войтенко 

Сьогодні Костянтин Войтенко танцював без партнерки. Таким чином він вирішив зробити танець-присвяту своїй дружині, з якою переживає кризу у відносинах. Актор танцював модерн під виконання Сергієм Бабкінім пісні "Не вбивай".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка розповіла правду про їхні сімейні стосунки: пара з квітня не живе разом

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар станцювали фокстрот під виконання гурту "Скай" пісні "Тебе це може вбити":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан про «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками»: «Вчорашній ефір – найбільш емоційна подія в моєму житті. Ми з Дімою танцювали обидва травмовані»

У сьомому ефірі за правилами шоу паркет покидає дві пари за підсумками суддівського та глядацького голосування. Також пари вперше танцювали танець за життя. Як ви гадаєте, хто покинув проєкт у сьомому ефірі?

Завершив вечір Кумирів виступ співачки NK з хітом "Красное вино".

Новини по темі