Євгенія Власова про свій перший шлюб: "Я вийшла заміж, тому що завагітніла"

Танці з зірками
Євгенія Власова про шлюб з Костюком: "Я була в залежності"

Під час другого ефіру "Танців з зірками" співачка відверто розповіла про стосунки з Дмитром Костюком.

Поділитися:

Другий ефір найтанцювальнішого шоу країни "Танці з зірками" присвячений темі кохання. Всі танці сьогодні саме про це почуття, а зірки зізнавалися в сокровенному та показували своїх рідних. Євгенія Власова свій повільний фокстрот присвятила найсильнішому почуттю в її житті — любові до своєї доньки. Проте у візитівці співачка згадала інші почуття, які теж сильно роз'ятрили її серце. 

Євгенія Власова відверто розповіла, що у шлюбі опинилася у фінансовій та емоційній залежності. 

Я просто лежала та чекала його дзвінка.

За словами співачки, ті відносини розірвала вона, проте офіційно на розлучення подав екс-чоловік Власової. Співачка зізнається, що попри те, що чоловік просив ДНК-тест батьківства дитини, вона не тримає на нього зла, адже вдячна за доньку. Саме доньці Ніні Власова присвятила чуттєвий танок, який закінчився символічно тим, як Макс Леонов притулився до живота співачки — наче майбутній тато слухає серцебиття своєї дитини. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатерина Кухар обійняла Євгенію Власову на «Танцях з зірками»: «Ви так багато пережили, я пишаюсь вами. Проявіть характер бійця та покажіть себе справжню»

Нагадаємо, співачка була одружена з Дмитром Костюком, продюсером популярного жіночого гурту "ВІА Гра". У 2004 у пари народилася донька Ніна. 

Новини по темі