«Танці з зірками»: Ірина Білик з’явиться на паркеті разом з Дмитром Дікусаром та вестиме балкон другого ефіру

Танці з зірками
 Ірина Білик з’явиться на паркеті разом з Дмитром Дікусаром «Танців з зірками»

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться другий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Всі танці пар будуть присвячені темі кохання, а зірки поділяться відвертими історіями свого життя та познайомлять глядачів із найдорожчими людьми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як танцюють судді «Танців з зірками»: вражаючі виступи Катерини Кухар, Влада Ями та Макса Чмерковського (відео)

Для глядачів творці проекту підготували безліч сюрпризів. Цієї неділі вестиме балкон співачка, учасниця зіркової команди шоу «Маскарад» на 1+1 Ірина Білик. Також артистка з'явиться на паркеті під час фокстроту пари Євгенії Власової та Дмитра Дікусара, а ось в якій якості — стане відомо вже у неділю. Нагадаємо, Ірина та Дмитро танцювали разом на «Танцях з зірками» у 2007 році, а згодом пара одружилася. 

Іван Люленов

Пара Олександра Заріцька та Юрій Мєшков продемонструють на паркеті бродвей, а Олександра перевтілиться у образ спокусливої Мерилін Монро. Актор Олексій Суровцев та Марія Колосова, яким минулого ефіру не вдалося підкорити суддів своїм танцем, спробують здивувати запальним диско. Зірка «Ліги Сміху» Іван Люленов та Яна Цибульська запалять паркет, виконавши джайв. Іван перевтілиться у справжнього супермена, який рятує свою кохану від хуліганів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Танців з зірками» Ольга Харлан прокоментувала свій костюм та низькі оцінки суддів

Олександра Заріцька

Також стане відомо, чи вийде на паркет гумористка та зірка «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова, яка минулого тижня травмувала коліно. 

А сьогодні до студії «Сніданку з 1+1» завітав актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай разом із партнеркою Анною Кареліною, де розповів, як проходят їхні тренування та чи все вдалося під час першого виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай про свій виступ у «Танцях з зірками» та «хімію» з партнеркою

У другому прямому ефірі одна з пар покине паркет. Дві пари, які у сумі отримають найменьшу кількість балів від глядачів та суддів, потраплять до зони ризику. Судді шоу вирішиватимуть, хто продовжить далі, а хто покидає проект.

Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцюй серцем: розглядаємо символічну сукню Іванни Онуфрійчук, нової ведучої голдруму "Танців з зірками"

Нагадаємо, прем’єрний випуск «Танців з зірками» високо оцінили телеглядачі. Він пройшов з часткою 18.2% за аудиторією 18-54 (50+), охопленням 4.1 мільйонів глядачів за аудиторією 4+ (Україна). Телеканал 1+1 став лідером неділі на українському телебаченні із часткою 12,3% та тижня із часткою 9,8%. Ведучі сезону – Юрій Горбунов та випускниця «Медіашколи» 1+1 Іванна Онуфрійчук.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна, натиснувши на зображення.

Танці з зірками

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі