Феєричний виступ Нікітюк: Невгамовний танець сідницями й обійми з Ямою

Танці з зірками

Зірка виконала запальну сальсу.

Поділитися:

Вчорашній ефір на тему «Карнавал. Танці народів світу» вразив усіх яскравими образами й неочікуваними постановками. Одним із найфеєричніших номерів недільного випуску танцювального шоу стала сальса Лесі Нікітюк та Максима Єжова. Запальний танок пари розпочався із невгамовного танцю сідниць Лесі. Неймовірні образи танцівників й оригінальна постановка номеру перенесли усіх на бразильський карнавал. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк зізналася, що їй подарував на день народження коханий чоловік

Леся сьогодні впоралась із багатьма ритмами. Я оцінив вісімки, якиз було багато у номері. Все було в ритм. Це, крихітко, вже не Хмельницький, а Ріо! - прокоментував виступ Лесі Нікітюк Влад Яма. 

Позитивний коментар Влада неймовірно ощасливив Лесю, і зірка вискочила йому на руки з обіймами!

А ось Катерині Кухар виступ Лесі Нікітюк не настільки сподобалось:

«З номеру мені здалося, що ви передивилися покази Victoria's Secret. Але янголи Victoria's не заповнюють майже весь екран своїми невгамовними сідницями. Двійка - оцінка, яку я поставила Олі Поляковій за її номер, наповнений фривольностями. І ви обрали таку танцювальну модель, яку не збираєтесь змінювати. Шкода, тому що я хотіла побачити експериментів від вас», - зауважила Катерина. 

Катерина Кухар оцінила сальсу Лесі та Максима у 6 балів. Леся пообіцяла написати пісню про Катерину, яку виконає на наступному ефірі шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк підкорилася Владу Ямі (відео)

Новини по темі