Леся Нікітюк підкорилася Владу Ямі (відео)

Танці з зірками
Леся Нікітюк станцювала з Владом Ямою (відео)

Це було неочікувано.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся десятий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Перед учасниками постало два виклики — обмін партнерами та , що сталося вперше в історії українського шоу. 

Катерина Кухар, Влад Яма та MONATIK сформували свої команди з двох пар. Упродовж тижня кожна команда готувала спільний номер. Оцінювала виступи головний хореограф Танців з зірками – Олена Шоптенко. Вона займала місце судді, який танцював на паркеті.

Цікаво, що Влад Яма обрав до своєї команди не лише Ігоря Ласточкіна з Ілоною Гвоздьовою, а й Лесю Нікітюк із Максом Єжовим.

Нагадаємо, що між Нікітюк та Ямою давно визрів конфлікт. Суддя неодноразово жорстко критикував танці популярної ведучої, вона свого часу не стримала емоцій та «закрила» йому рота, а згодом присвятила йому пісню. На захист Нікітюк навіть виступила Наталія Могилевська, яка підтримує дружні стосунки з Владом Ямою. 

І ось, минулої неділі, Влад вирішив «перевірити, що з нею (Лесею Нікітюк. — Ред.) не так». На паркеті вони виконали запальну самбу, у якій кумедно обіграли не ідеальні танцювальні здібності Лесі. Суддя шоу перевтілився у бога танцю, якому поклонялися всі — окрім гордої ведучої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена Леся Нікітюк показала інтимне фото у ванні

Наприкінці номеру Нікітюк таки підкорилась Ямі та виявила бажання з ним станцювати.

«Лесю, ми з тобою цього тижня провели значно більше часу, ніж за всі попередні роки знайомства. Справді, танці даються тобі дуже нелегко. Але твоє ставлення до роботи, те, як ти слухаєш зауваження, те, як ти намагаєшся виконати, мені дуже до вподоби», — зізнався Влад Яма.

Запальну самбу його команди дивіться у відео.

Новини по темі