Фіналісти Танців з зірками розповіли, як готуються до вирішального вечора

Танці з зірками
Фіналісти Танців з зірками розповіли, як готуються до фіналу
elle.ua

Нікітюк, Ласточкін та Макацарія дали ексклюзивне інтерв'ю для Elle. ua.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 25 листопада, о 21:00 глядачі 1+1 побачать грандіозний фінал оновлених , у якому зіркові пари Леся та Максим, Ігор та Ілона та Іраклі та Яна боротимуться за кубок найкращого танцівника. Спеціально для Elle. ua фіналісти розповіли, як проходять їхні репетиції, а також зізналися, як налаштовуються на останню запеклу битву. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал Танці з зірками: Хто отримає бажаний кубок проекту

ІРАКЛІ МАКАЦАРІЯ

ELLE.ua: Вас постійно порівнювали з Павлом Вишняковим. Чи відчули ви себе впевненіше після того, як він покинув шоу??

Іраклі Макацарія: Нічого не змінилося. Я ніколи не орієнтувався на інші пари. Так, Вишняков був сильним суперником, але після того, як він покинув шоу, я ні на секунду не розслабився. У собі я впевнений завжди.

ІГОР ЛАСТОЧКІН

ELLE.ua: Вашій парі судді часто ставили високі оцінки. Чи відчуваєте перевагу над іншими учасниками?

Ігор Ласточкін: Якщо ви переглянете всі ефіри, то налічите всього одну «30-ку»! Переваг не відчуваємо, але відчуваємо сили: ми готові рвати!

ЛЕСЯ НІКІТЮК

ELLE.ua: Ви не найпростіший учасник проекту: всі пам'ятають словесні бійки з Владом Ямою. Ви відкрито висловлюєте свою незгоду з низькими оцінками або невтішними коментарями. Чому?

Леся Нікітюк: Оцінки для мене ніколи не були критерієм успіху в шоу. Для мене важливий прогрес і глядацьке схвалення. Дуже важливо розуміти, що телебачення зникне без діалогу, тому в кожному своєму слові я відображаю безмежну вдячність і любов до глядача. Тому що саме для нього я все і роблю. Я дуже хочу, щоб кожен недільний вечір був яскравішим і цікавішим за попередній. Хочу сказати всім величезне спасибі за підтримку!

Читайте повне інтерв'ю за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 пристрасних та чуттєвих танців Іраклі Макацарія

 

Новини по темі