Грандіозний суперфінал Танці з зірками: Хто отримає бажаний кубок проекту

Танці з зірками

Дивіться останній випуск шоу вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.

Поділитися:

Довгоочікуваний суперфінал найрейтінговішої програми осені  телеглядачі каналу «1+1» зможуть побачити вже цієї неділі о 21:00. Зіркові учасники, за яких упродовж трьох місяців активно голосували глядачі, востаннє вийдуть на головний паркет країни, адже 25 листопада назвуть пару, яка переможе у проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся, Іраклі чи Ігор: Підтримайте свого фаворита у Танцях з зірками

Сьогодні три пари фіналістів виступили у ранковому ефірі «Сніданку з 1+1», де поділилися своїми враженнями про танці, а також подякували глядачам за голосування.

«Я безмежно радий, що ми вже в фіналі, це однозначно одна велика перемога для всіх пар і сподіваюся, що фінал пройде чудово», - прокоментував Іраклі Макацарія.

Цього разу на гала-концерті пари продемонструють по три танці. Два з них глядачі вже бачили в ефірах: це перший номер та найяскравіший виступ зірок за весь сезон. Третім танцем стане номер-сюрприз, в якому пари продемонструють усі свої надбані танцювальні навички та розкриють особисті історії, про які глядачі ще не чули.

Так, комік Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова, покажуть глядачам уже відомий усім запальний джайв під пісню ВВ «Танці» та яскравий квікстеп в образі Чарлі Чапліна під «Pan pan americano». Третім танцем стане фрістайл. Красень Іраклі Макацарія разом з Яною Заєць покажуть свій пристрасний пасадобль під пісню Sade «Love is Found» та неймовірний ф’южн в образі Michael Jaсkson під його ж пісню «Smoth Criminal». Номером-сюрпризом стане грузинський народний танець, який Іраклі мріяв виконати протягом усього сезону. Ведуча Леся Нікітюк зі своїм партнером Максимом Єжовим станцюють два фрістайла: динамічний з першого ефіру, а другий ліричний під улюблену пісню її дідуся «Цвіте терен». Третім танцем стане квікстеп.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе улюбленець української публіки співак DZIDZIO. Цього разу проект порадує глядачів багатьма виступами спеціальних гостей. Своїми новими композиціями залу «запалять» популярний співак та суддя проекту MONATIK, зірки проекту «Голос країни» Віра Кекелія та Роман Дуда в дуеті, Влад Каращук (LAUD), співачка INGRET та запрошений всесвітньо-відомий швейцарський колектив KADEBOSTANY з популярною композицією «Castle in the Snow» й відомим саундтреком до найбільш обговорюваної стрічки «50 відтінків сірого» - «Crazy in Love».

У фіналі переможцем стане та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів і глядацького голосування. Їх голоси і оцінки переводяться у бали від 1 до 3 (згідно кількості фіналістів) й сумуються. Лінії для голосування будуть відкриті упродовж всього прямого ефіру. Хто стане переможцем оновленого проекту «Танці з зірками» 2018, Ігор Ласточкін, Іраклі Макацарія чи Леся Нікітюк, глядачі дізнаються вже 25 листопада о 21:00 на телеканалі «1+1».

«Танці з зірками» – найрейтинговіша програма осіннього сезону 2018 на українському телебаченні за аудиторією 18-54 (50К+) – ТОП випусків, які вийшли в ефір, очолив півфінал 18.11.2018 з рейтингом 6.2% та часткою 19.8%. Середня частка перших 13 випусків становила 19.6% за аудиторією 18-54 (50К+) та 16.0% – по 18-54 (Україна), програма є лідером у слоті виходу. Аудиторія одного основного випуску програми – майже 5.5 млн телеглядачів (або – перевищує 5 млн), а загальне охоплення «Танців із зірками» з початку сезону перевищує 20 млн телеглядачів у віці 4+.».

Правила оцінювання проекту дивіться за посиланням

Квитки на ефіри «Танців з зірками» можна придбати за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Хто ви з суддей Танців з зірками

Новини по темі