Наталя Холоденко запросила у «Танці з зірками» Камалію

Танці з зірками

Відомий психолог прийняла #танціззіркамиchallenge та передала естафету далі.

Поділитися:

В Україні триває грандіозний #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1», в межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Упродовж декількох тижнів українці дізнаються ім’я майбутніх учасників нового сезону та спостерігають за їхніми першими танцювальними спробами та навіть відвертими зізнаннями.

Сьогодні відомий психолог Наталя Холоденко прийняла #танціззіркамиchallenge від актора і режисера Ахтема Сеітаблаєва та поділилась, що має серйозні наміри щодо участі в проекті:

Я приймаю #танціззіркамиchallenge від Ахтема Сеітаблаєва. Зізнаюсь, що ніколи не танцювала, але спробую свої сили на головному паркеті країни. Мені здається, що це найбільш божевільне рішення у моєму житті, але я сподіваюсь на вашу підтримку! - сказала психолог.     

 

 

Наталя Холоденко кинула виклик відомій співачці Камалії, але чи прийме #танціззіркамиchallenge артистка, Україна дізнається вже незабаром.

Камалія – заслужена артистка України, співачка, актриса та модель. Володіє колоратурним сопрано в класичному співі та виконує пісні чотирма різними мовами. У 2008 році Камалія перемогла у відомому міжнародному конкурсі «Місіс Світу», який проводиться серед одружених жінок.

Зазначимо, що взяти участь у #танціззіркамиchallenge можуть усі охочі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до челенджу. Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв та психолог Наталя Холоденко.

Одним із членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та ефектними декораціями.

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

 

Новини по темі