Яка пара стала лідером у півфіналі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Хто став лідером у півфіналі «Танців з зірками» | 1+1

Дізнайся, кому вдалося підкорити суддів своїми виступами.

Поділитися:

Цієї неділі, 17 листопада, відбувся довгоочікуваний півфінал «Танців з зірками». У тринадцятому прямому ефірі пари виборювали право виступати в суперфіналі шоу. Заради цього учасники виконали аж по три танці: перший — із класичної бальної програми, другий — разом із суддею проекту, який і поставив хореографію, і третій – «танець за життя». Перед членами журі стояло непросте завдання: вони мали максимально справедливо оцінити виступи півфіналістів, адже на кону — квитки до суперфіналу.

Тож цієї неділі, на думку суддів, найкраще проявили себе Анна Різатдінова й Олександр Прохоров. Пара показала три неймовірні танці, і серед них — пристрасне танго із Владом Ямою. Загалом за три виступи учасники отримали 109 балів.

На другому місці турнірної таблиці опинилися Ксенія Мішина і Женя Кот. У півфіналі їм пощастило вийти на паркет із Катериною Кухар та виконати казковий хіп-хоп. За цей вечір парі вдалося заробити 107 балів.

Бронзу в тринадцятому ефірі вибороли Володимир Остапчук і Ілона Гвоздьова, які вражали глядачів номером із вибуховим Франсіско Гомесом. Цієї неділі судді оцінили виступи пари в 99 балів.

Замкнули турнірну таблицю півфіналу Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар. У тринадцятому ефірі дует у ніжному вальсі поєднався із Григорієм Чапкісом і здобув загалом 86 балів.

Тож турнірна таблиця у півфіналі «Танців з зірками» мала такий вигляд:

Не пропусти грандіозний суперфінал танцювального шоу наступної неділі, 24 листопада, о 21.00 на 1+1. Уже за тиждень Україна дізнаєтьс ім'я переможця!

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб привести улюблену пару до перемоги. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше про «Танці з зірками»:

1. Тіна Кароль повторила спокусливий образ «янгола» Victoria’s Secret

2. Півфіналісти «Танців з зірками» зізналися, кого хочуть повернути на паркет

3. Харизматичний партнер MARUV із «Танців з зірками» знявся в її новому кліпі (відео)

4. «А журавлі летять»: Повітряний образ Катерини Кухар

5. Анна Різатдінова зворушливо привітала маленького сина з днем народження

Новини по темі